Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Ioan Hora n-a fost în lotul lui Gaz Metan pentru meciul cu FCSB: ”A zis că el nu-şi asumă”

Motivul pentru care Ioan Hora n-a fost în lotul lui Gaz Metan pentru meciul cu FCSB: ”A zis că el nu-şi asumă”

Superliga

Comentarii

Ioan Hora, unul dintre cei mai valoroşi jucători de la Gaz Metan Medial, n-a fost oprit în lotul pentru meciul cu FCSB, încheiat 2-2. Ioan Mărginean spune că atacantul de 31 de ani a refuzat să semneze contractul prin care îşi ia angajamentul că respectă regulile pentru prevenirea cazurilor de coronavirus.

Gaz Metan nu s-a putut baza pentru meciul cu FCSB pe unul dintre cei mai valoroşi jucători pe care îi are în echipă. Ioan Hora nu a fost inclus în lotul pentru această partidă şi n-a făcut deplasarea la Bucureşti. Ioan Mărginean susţine că atacantul de 31 de ani a refuzat să semneze contractul prin care îşi ia angajamentul să respecte regulile de protecţie împotriva coronavirusului. Această înţelegere face parte din protocolul prin care meciurile din Liga 1 au putut fi reluate.

”Am primit un protocol, am fost nevoiţi să îl respectăm, să ne asumăm pe propria răspundere, semnez o hârtie pe propria răspundere, deşi am patru teste negative, pentru că ăsta e protocolul. Nu a vrut să semneze, a zis că el nu îşi asumă, dar eu cred că el nu a înţeles. Am vorbit şi cu impresarul dânsului, am vorbit şi cu domnul Bogdan Apostu, am şi uitat că mi-a trimis cuvinte mai puţin frumoase, dar în fotbal suntem obişnuiţi. Nu am putut să-l convocăm. Neluţ Roşu care nu a fost convocat tot că nu a semnat şi la Giurgiu, a făcut deplasarea. Ne-am propus ca fiecare jucător care are contract până în 30 iunoe, mi se pare normal să arate noului antrenor prin tot ce a realizat că merită să rămână la Gaz Metan. Trebuie să reduc bugetul clubului undeva între 25-33%”, a declarat Ioan Mărginean.

Ioan Hora a jucat în prima parte a sezonului la FCSB şi a semnat în iarnă cu Gaz Metan Mediaş, însă excluderea din lot nu pare să aibă legătură cu acest transfer.

Neluţ Roşu: ”N-am înţeles această decizie”

În etapa trecută, cu Astra, Gaz Metan l-a lăsat în afara lotului pe Neluţ Roşu. Ioan Mărginean susţine că a fost vorba despre acelaşi motiv pentru care şi Ioan Hora a fost lăsat acasă. Dar Neluţ Roşu spune că cei din conducerea clubului i-au oferit alte explicaţii. În realitate, Neluţ Roşu spune că ar fi o presiune din partea conducerii. Roşu şi Ioan Hora au printre cele mai mari salarii de la Gaz Metan:

”N-am înţeles nici eu, nici Hora. A fost o decizie, nu ştiu cine a luat decizia aceasta, s-a spus ba că avem kilograme în plus, ba că avem salarii prea mari şi vor să facă reduceri. Noi să ne bucurăm de fotbal, suntem sănătoşi, nu avem kilograme în plus şi mai am contract până pe 30 şi cred că nu o să mai continui, că o să continui altundeva”, a spus Neluţ Roşu.

Afla mai multe despre: ioan marginean 

viewscnt
Articole similare