Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Ioan Niculae nu i-a mai plătit pe jucătorii Astrei de aproape cinci luni. Costel Enache: ”Nu e o perioadă foarte bună”

Motivul pentru care Ioan Niculae nu i-a mai plătit pe jucătorii Astrei de aproape cinci luni. Costel Enache: ”Nu e o perioadă foarte bună”

Superliga

Comentarii

Costel Enache susţine că jucătorii pe care-i antrenează nu şi-au mai văzut salariile de aproape cinci luni. Astra se confruntă cu mari probleme financiare şi nu sunt semne că situaţia s-ar îmbunătăţi în perioada următoare.

Astra abordează finala Cupei României cu un lot de jucători nemulţumiţi de situaţia în care au ajuns. Costel Enache susţine că restanţele către jucătorii săi sunt de aproape cinci luni şi îi este greu să-i mai motiveze:

”Sunt patru luni şi luna asta s-ar face a cincea. În condiţiile acestea, încercăm să rămânem pozitivi. Şi aş vrea să închei aici discuţia, pentru că mai mult nu vă pot lămuri. Aş vrea să rămânem totuşi pozitive, ne aşteaptă totuşi un meci important pentru noi, pentru grupul Astra, pentru familiile noastre, pentru fiecare individual. Cred că mingea nu mai e la noi, am tras fiecare semnalele, am spus ce aveam de spus. Nu mai putem noi influenţa lucrurile de aici încolo. În schimb, un joc, o finală de Cupa României, putem să influenţăm şi trebuie să rămânem concentraţi pe ceea ce avem noi de făcut”, a declarat Costel Enache.

Antrenorul Astrei a mai dezvăluit că Ioan Niculae, patronul echipei, are o perioadă dificilă în afacerile pe care le deţine: ”E într-o perioadă în care a depins de ceva probleme legislative. Nu e o perioadă foarte bună în partea de bussiness şi pot să înţeleg lucrul ăsta. În schimb, la fel de bine îmi înţeleg şi jucătorii”.

Astra nu este însă singura societate din proprietatea lui Ioan Niculae care are probleme cu banii. Potrivit Profit.ro, combinatul Chimic Ga Pro Co Chemicals Săvineşti, care aparţine de grupul Interagro, este în faliment şi se discută despre vânzarea acestuia. Compania are restanţe salariale către foştii şi acutalii angajaţi în valoare totală de 6 milioane de lei.

Afla mai multe despre: costel enacheastra 

viewscnt
Articole similare