Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Iulian Miu a slăbit atât de mult. Transformarea incredibilă a fostului fundaş. Secundul Stelei se pregăteşte şi de o nouă carieră: ”Am vorbit deja cu cei din club”

Motivul pentru care Iulian Miu a slăbit atât de mult. Transformarea incredibilă a fostului fundaş. Secundul Stelei se pregăteşte şi de o nouă carieră: ”Am vorbit deja cu cei din club”

Diverse

Comentarii

Iulian Miu a slăbit în această vară şi spune că a ajuns la kilogramele pe care le-a avea când era jucător la Steaua. În vârstă de 44 de ani, fostul internaţional român susţine că nu face excepţie când vine vorba despre alimentaţie, dar totul ţine de cantitate.

Iulian Miu se bucură în continuare de o condiţie fizică impresionantă, în ciuda faptului că a împlini 44 de ani pe 21 ianuarie. Fostul fundaş al Stelei este foarte atent atât la greutatea sa, cât şi la condiţia fizică. În această vară, Iulian Miu a slăbit şi mai mult şi spune că se simte excelent.

”Am aceleaşi kilograme ca atunci când jucam la Steaua, în jur de 79, 80 de kilograme. Mă simt mai bine aşa, mai slăbuţ, stau hainele mai frumos pe mine, mă mişc mai uşor, nu mai pun presiune pe articulaţii. Poate în Liga a 3-a să-mi fac şi eu retragerea de la Steaua, noul stadion. De ce nu? Să arăt şi eu bine atunci. Din alimentaţie pot să ţin acest echilibru. Pot să las contul meu de Facebook, numărul de telefon, dacă vor şi cei de la FCSB, şi cei de la Steaua, oricine poate să mă contacteze şi să le dau reţeta. Mănânc orice, oricând, dar atât cât trebuie”, a declarat amuzat Iulian Miu, în cadrul emisiunii Look Sport Live.

Iulian Miu a slăbit şi mai mult, dar ar putea trece la munca de birou

În prezent, Iulian Miu este secundul lui Daniel Opriţa şi, în funcţie de adversar, a decis să intre în unele meciuri. Însă fostul fundaş al Stelei ar putea trece la munca de birou. Întrebat dacă îşi doreşte o carieră ca antrenor principal, Miu spune că are nevoie de mai multă experienţă, dar că i s-ar potrivi un post de team-manager:

”Trebuie să mai prind experienţă (n.r. ca antrenor), dar aici trebuie să specific ceva. Uşor, uşor, am vorbit cu cei de la Steaua, mie mi s-ar potrivi şi mi-au spus foarte mulţi să trec director sportiv sau team-manager. Cred că din vară, odată cu intrarea echipei în Liga a 3-a, voi fi team-manager sau director sportiv. Voi fi în conducere, să fac legătura între preşedintele clubului, cei care sunt în conducere la CSA şi echipă. M-ar prinde mai bine această postură, îmi place mai mult la costum”, a mai spus Miu la Look Sport Live.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: iulian miu 

viewscnt
Articole similare