Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care l-a refuzat Dinamo pe Iasmin Latovlevici: ”În alte condiţii ar fi fost interesant”

Motivul pentru care l-a refuzat Dinamo pe Iasmin Latovlevici: ”În alte condiţii ar fi fost interesant”

Dinamo București

Comentarii

Iasmin Latovlevici a rămas liber de contract după despărţirea de CFR Cluj şi ar fi putut ajunge la Dinamo, însă clubul nu a fost interesat de serviciile sale.

Dinamo a primit liber la transferuri în ultimele zile a perioadei de mercato, după ce interdicţia impusă asupra ”câinilor” a fost ridicată. Formaţia din Ştefan cel Mare a putut aduce întăriri, iar nu mai puţin de opt fotbalişti au devenit ”câini” în ultimele zile a perioadei de transferuri, unii nu pentru prima oară.

Iasmin Latovlevici a fost pus pe liber de CFR după venirea lui Dan Petrescu şi ar fi putut ajunge în Ştefan cel Mare. Însă, clubul nu a fost intetersat de seriviciile sale, astfel că fundaşul stânga a rămas fără echipă.

Iuliu Mureşan a discutat despre motivul pentru care triplul campion al României, alături de rivala FCSB, nu a fost dorit în Ştefan cel Mare. Cu Filip, Radu şi chiar şi Amzar ocupând deja partea stângă a defensivei ”câinilor”, Latovlevici nu ar fi încăput în formula lui Dinamo, pe unul dintre puţinele posturi bine acoperite din echipa lui Dario Bonetti.

Motivul pentru care l-a refuzat Dinamo pe Iasmin Latovlevici

Latovlevici este un jucător foarte bun, foarte valoros. În alte condiţii ar fi fost interesant, dar avem postul acoperit. Acolo joacă Filip, îl avem pe Andrei Radu, mai este şi Amzar, care şi-a revenit după accidentare.

E unul dintre posturile din echipă unde stăm cel mai bine, iar Dario Bonetti are soluţii din care să aleagă. Latovlevici este într-o formă fizică foarte bună, l-am văzut şi sunt convins că îşi va găsi o echipă în Liga 1 unde să continue să joace”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamoiasmin latovleviciiuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare