Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Lazio Roma a renunţat la Ianis Hagi. Italienii, "obligaţi" să se reorienteze către un alt jucător de acelaşi profil

Motivul pentru care Lazio Roma a renunţat la Ianis Hagi. Italienii, "obligaţi" să se reorienteze către un alt jucător de acelaşi profil

Fotbal

Comentarii

Italienii de la Gazzetta dello Sport au anunţat că drumul lui Ianis Hagi către Lazio Roma pare că s-a împotmolit pentru moment. Faptul că ar fi semnat cu FC Rangers i-ar fi determinat pe conducătorii Biancocelesti să dea înapoi.

Ianis Hagi pare să fie decis să rămână pe Ibrox Park şi din sezonul viitor. Rangers face toate eforturile financiare pentru a-i activa clauza de cumpărare impusă de Genk, de 5 milioane de euro, însă vrea să se asigure că mutarea se realizează în cei mai convenabili termeni pentru ambele părţi. Gazzetta dello Sport anunţă că Ianis Hagi s-ar inţeles cu Rangers, chiar dacă nu a fost făcut public un anunţ în această privinţă.

Lazio Roma ar fi putut să-l răscumpere de la Rangers, însă scoţienii cer acum, în schimbul românului, nu mai puţin de 10 milioane de euro. Fapt ce i-a determinat pe conducătorii celor de la Lazio să de înapoi, ba chiar să renunţe, pentru moment, la internaţionalul român. Tot presa din Italia anunţă ca Lazio nu are timp de pierdut şi s-a reorientat rapid către n jucător ghanez ce evoluează în Danermarca, la Nordsjaelland, pe nume Mohammed Kudus, dorit şi de alte formaţii dn Europa, precum Fenerbahce, Genk sau Eintracht Frankfurt.

"Nu a împlinit încă 20 de ani. Are un profil similar cu al lui Ianis Hagi. De asemenea, Kudus poate juca primul sau al doilea vârf, dar şi mijlocaş, Este stângaci, are o tehnică decentă şi este foarte rapid. La juniori, a jucat doar ca mijlocaş, însă a fost mutat în faţă odată cu trecerea la seniori. Anul acesta, a marcat nouă goluri în 19 meciuri. S-a alăturat deja echipei naţionale a Ghanei, unde a şi debutat. Este considerat unul dintre cele mai interesante talente ale fotbalului african. Nu are un cost prohibitiv, sub 5 milioane de euro", au scris italienii de la Gazzetta dello Sport.

Final de sezon pentru Ianis Hagi. Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, Celtic a fost declarată campioană

Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, iar Celtic Glasgow a fost declarată campioană, acesta fiind titlul consecutiv cu numărul nouă şi cel cu numărul 51 din istorie. Decizia de oprire a sezonului, întrerupt la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, a fost luată, luni, de cluburile care formează liga profesionistă din Scoţia. Pe locul al doilea a terminat Glasgow Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare