Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Moruţan şi Cicâldău nu mai prind echipa la Galatasaray! ”Antrenorul e disperat după puncte!”

Motivul pentru care Moruţan şi Cicâldău nu mai prind echipa la Galatasaray! ”Antrenorul e disperat după puncte!”

Stranieri

Comentarii

Cei doi români de la Galatasaray trec prin momente complicate în Turcia, iar impresarul Victor Becali a vorbit despre situaţia lor.

Atât Moruţan, cât şi Cicâldău, nu mai prind echipa la Galatasaray. Cei doi români nu ar fi pe placul noului antrenor, care a decis în ultimele meciuri să le acorde puţine minute. Fostul jucător al Craiovei ar putea scăpa de la Galata, dacă ar prinde un transfer, dar Victor Becali consideră că este mult prea devreme să vorbim despre aşa ceva. 

Domenec Torrent, antrenorul lui Galatasaray, a fost timp de 10 ani secundul lui Pepe Guardiola, iar Victor Becali susţine că el este disperat să acumuleze puncte, deoarece echipa din Turcia nu ocupă o poziţie bună în clasament.

”Antrenorul e disperat după puncte!”

”Nu este o problemă a lui Cicâldău. Galatasaray trece prin momente mai delicate, nu se ştie ce se va întâmpla din vară. Vor fi alegeri, altă situaţie! Ei au adus un antrenor care nu prea cunoaşte fotbalul turc.

Nu-l cunosc pe actualul antrenor, el a fost secund mai mult, dar nu contează. Au fost mulţi accidentaţi, probleme, nu poate să facă o evaluare. E disperat după puncte. Moruţan şi Cicâldău nu sunt cei mai bine plătiţi, deocamdată este devreme să discutăm despre ce se va întâmpla. Ei au contracte! Deocamdată, n-a spus nimeni absolut nimic”, a spus Victor Becali, la ProSport.

Galatasaray ocupă locul 12 în clasament, fiind la 11 puncte de poziţia care asigură prezenţa în cupele europene. 

Afla mai multe despre: moruţan-cicâldău-galatasary 

viewscnt
Articole similare