Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care patronul FCSB s-a enervat pe Marius Şumudică: ”Fii respectuos! Gata, ajunge!”

Motivul pentru care patronul FCSB s-a enervat pe Marius Şumudică: ”Fii respectuos! Gata, ajunge!”

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB s-a declarat enervat de comentariile făcute de Marius Şumudică, cel care a spus că i-ar relansa cariera lui Denis Alibec, dacă ar lucra iar cu el. Internaţionalul român are un început dezastruos de sezon şi n-a marcat până acum niciun gol în Liga 1.

Denis Alibec traversează una dintre cele mai slabe perioade din carieră. Atacantul de 26 de ani a fost chinuit în acest sezon de problemele medicale, dar şi de lipsa de formă. Şumudică - antrenorul în perioada căruia a avut cele mai bune performanţe - a declarat recent că el i-ar putea relansa cariera lui Alibec şi l-ar propulsa către o echipă mare din Turcia.

Comentariile lui Marius Şumudică n-au fost pe placul lui Gigi Becali. Bun prieten cu Şumudică, patronul FCSB-ului i-a cerut să nu mai vorbească despre jucătorii lui Nicolae Dică:

”Nu vreau să comentăm de Alibec acum, că nu are rost acum. Alibec trebuie să-şi revină şi apoi o să vedem. Iar lui Şumudică îi transmit aşa: 'Gata, ai echipă, ce, eşti obsedat de Steaua?! Fii respectuos şi nu mai comenta de Steaua şi de jucătorii Stelei, gata!' O tot dă că el îi cunoaşte bine, că el îi ştie pe toţi. Sumudică cunoaşte el pe toată lumea... Să-şi vadă de treaba lui şi de Kayseri”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: marius sumudicagigi becalifcsbdenis alibec 

viewscnt
Articole similare