Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Paulo Vinicius a fost înlăturat de la CFR Cluj. Cum a ajuns fundaşul central să joace pentru FCSB: "Doar atât pot spune"

Motivul pentru care Paulo Vinicius a fost înlăturat de la CFR Cluj. Cum a ajuns fundaşul central să joace pentru FCSB: "Doar atât pot spune"

Superliga

Comentarii

Paulo Vinicius s-a impus rapid în echipa FCSB-ului şi l-a încântat prin evoluţiile sale chiar şi pe patronul echipei, Gigi Becali.

Venit în această vară, liber de contract, după despărţirea de CFR Cluj, Paulo Vinicius a devenit jucător de bază în defensiva celor de la FCSB. Fundaşul central a fost integralist în toate cele trei meciuri jucate pentru gruparea roş-albastră şi a dovedit că încă poate avea evoluţii excelente în Liga I, chiar şi la 37 de ani.

"N-aş putea spune foarte multe despre plecarea lui Vinicius de la CFR. Am câştigat patru trofee cu el, am fost în Europa League de două ori, nu poţi vorbi despre un jucător care a fost la noi şi care şi-a făcut treaba foarte bine. A fost decizia conducerii clubului, care a avut această strategie a echipei şi lucrurile au luat-o în această direcţie. Există momente în care viaţa unei echipei trebuie să mai schimbe direcţia" , a spus Marius Bilaşco la Look Sport Live.

Alături de CFR Cluj, Paulo Vinicius a cucerit patru titluri de campion în Liga I şi două Supercupe ale României.

  • 650 de mii de euro valorează Paulo Vinicius, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare