Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Pelici se teme de Chiajna: "Au un antrenor care a fost la naţionala României!"

Motivul pentru care Pelici se teme de Chiajna: "Au un antrenor care a fost la naţionala României!"

Hermannstadt​

Comentarii

După remiza de la Tg. Mureş, cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, fotbaliştii sibieni vor încerca să recupereze punctele pierdute din deplasarea de la Chiajna. Sâmbătă, 11 august, de la ora 18:00, FC Hermannstadt întâlneşte în deplasare pe Concordia, o echipă care are un singur punct după primele 3 etape.

”Vom întâlni o echipă care, cu siguranţă, va dori să-şi fructifice avantajul terenului propriu, o echipă care a câştigat un singur punct în primele 3 etape şi care, sunt convins, va face tot posibilul să câştige acest joc. Va fi un meci care se va desfăşura pe o suprafaţă sintetică. Sperăm să ne acomodăm cât mai repede cu ea. Nu trebuie să uităm că Chiajna are jucători valoroşi, are un antrenor care a fost la naţionala României, dar asta nu trebuie să ne împiedice să credem în şansa noastră. Avem şansa noastră şi încercăm să o fructificăm la maximum”, a spus Pelici.
 
Tehnicianul ”alb-roşilor” nu se va putea baza în meciul cu Concordia pe Toma Niga şi Daniel Tătar. ”Din păcate, au apărut două probleme de ordin medical. Tătar e incert încă de la finalul meciului cu Dunărea, iar Toma Niga s-a accidentat la antrenamentul de alaltăieri şi e ieşit din calcule pentru o perioadă mai îndelungată. În rest, tot lotul este valid. Sperăm să fim inspiraţi şi să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a mai afirmat antrenorul echipei Hermannstadt.
 
Alexandru Pelici este nemulţumit de numărul punctelor pe care le are echipa sa după 3 etape şi susţine că semieşecul cu Dunărea Călăraşi a făcut ca sibienii să coboare nouă locuri în clasament. ”Nu mă mulţumesc cele 4 puncte. Ar fi trebuit să avem 6. Diferenţa e că suntem pe locul 10, când puteam fi pe locul. Vedeţi că fiecare punct contează. E un campionat în care va fi bătaie mare pentru fiecare punct, dovadă că nicio echipă nu are maximum de puncte după 3 etape”, a adăugat tehnicianul.
 

Afla mai multe despre: pelicihermannstadtliga 1analiza 

viewscnt
Articole similare