Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care s-a retras Ciprian Tătăruşanu din echipa naţională: ”O să spun asta şi o să mă opresc aici”

Motivul pentru care s-a retras Ciprian Tătăruşanu din echipa naţională: ”O să spun asta şi o să mă opresc aici”
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională la finalul anului 2020, după ce a făcut 73 de apariţii sub ”tricolor”.

Ciprian Tătăruşanu a fost tiularul incontestabil din poarta României pentru ani buni. După 73 de meciuri la echipa naţionalăl goalkeeper-ul a ales să se retragă şi să se concentreze pe echipa de club..

Ajuns la 35 de ani, Tătăruaşnu se află în al doilea sezon la AC Milan şi trece printr-o perioadă în care chiar evoluează pentru giganţii italieni, după accidentarea titularului Maignan.

În derby-ul cu Inter, portarul a fost cel mai bun om de pe teren, apărând un penalty, iar prestaţia sa a adus aminte lumii de calitatea pe care o are fostul internaţional român.

Motivul pentru care s-a retras Ciprian Tătăruşanu din echipa naţională

La scurt timp după egalul Milanului cu marea rivală, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre retragerea lui Tătăruaşnu de la echipa naţională.

Mijlocaşul a dezvăluit că decizia a fost luată de portar după ce a relizat că nu se mai regăseşte în vestiarul şi în mentalitatea echipei naţionale.

"O să spun asta şi o să mă opresc aici, fiindcă aşa e firesc. Tătăruşanu s-a retras de la naţională fiindcă nu se mai regăsea deloc în ceea ce vedea.

Atmosfera nu mai era extraordinară în vestiar, nu mai erau jucătorii cu care se obişnuise. Pur şi simplu nu se mai regăsea şi de aia a ales să nu mai continue", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Look Sport.

În actuala stagiune, Tătăruşanu a evoluat în şapte meciuri, reuşind să scape fără să încasesze gol într-unul dintre acestea. În celealte şase, de opt ori s-a marcat în poarta românului.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare