Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care s-a ”supărat foarte rău” Dan Petrescu pe Mihai Bordeianu: ”Ştia că nu trebuia să facă asta, e o regulă”

Motivul pentru care s-a ”supărat foarte rău” Dan Petrescu pe Mihai Bordeianu: ”Ştia că nu trebuia să facă asta, e o regulă”

CFR Cluj

Comentarii

Luni seara, CFR Cluj a trecut de Sepsi, scor 2-0, în a 13-a etapă a Ligii 1. Mihai Bordeianu a fost introdus la pauză de Petrescu, înainte de a fi eliminat pe final de meci.

Venirea lui Dan Petrescu înapoi la CFR Cluj trebuia să declanşeze o nouă eră de dominare a clujenilor, la fel ca în ultimul său mandat la club. În cele trei sezoane în care a ridicat titulul cu ardelenii, aceştia luau campionatul la pas, însă, după revenirea ”Burscului” la club, echipa nu mai merge aşa de bine.

După şapte victorii consecutive în primele şapte etape, Dan Petrescu a revenit la CFR şi a pierdut încă din primul meci, împotriva lui FC Botoşani. De atunci, clujenii au pierdut şi cu Rapid şi au reuşit să scoată doar un punct din primele trei etape ale grupelor Conference League, în ciuda fapului că formaţia din Cluj are adversari mult mai accesibili decât avea în ultimele sezoane de Europa League.

În ciuda formei nu tocmai convingătoare, echipa începe să se aşeze din nou, iar rezultatele încep să vină., După pierderea cu Rapid, CFR a reuşit să treacă de Sepsi, cu o prestaţie a la Dan Petrescu. Ambele goluri au venit din faze fixe, iar covăsnenii s-au apropiat cu greu de poarta clujenilor.

Motivul pentru care s-a ”supărat foarte rău” Dan Petrescu pe Mihai Bordeianu

Fotbalistul care l-a dezamăgit însă pe Petrescu împotriva lui Sepsi a fost Mihai Bordeianu. ”Distrugătorul” de la mijlocul CFR-ului a fost introdus la pauză în locul lui Boateng pentru a asigura că ghanezul nu încasează un al doilea galben, dar, în schimb, Bordeianu a fost cel ce a încasat două galbene.

M-am supărat foarte rău, ştia că nu trebuie să mai facă încă un fault. L-am scos la pauză (n.r. pe Boateng) pentru că luase galben în ultimul minut, e o regulă, când mijlocaşii mei, cei agresivi, când iau galben îi schimb imediat. Boateng, Culio şi Bordeianu, ei ştiu regula asta.

Boateng jucase bine, făcuse un joc bun şi iată că Bordeaianu, în loc să nu ia niciun galben, a luat două galbene. Bine că am câştigat că altfel nu era bine pentru noi, dar în 10 am rezistat destul de bine zic eu.

A avut dreptate la Bordeianu, m-am uitat imediat şi sincer am crezut că nu a fost fault la Bordeianu. Şi la al doilea a fost clar de tot, deci nu am ce să îi mai zic arbitrului”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujmihai bordeianudan petrescucfr sepsi 

viewscnt
Articole similare