Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Sepsi s-a despărţit de Patrick Petre şi Victor Râmniceanu

Motivul pentru care Sepsi s-a despărţit de Patrick Petre şi Victor Râmniceanu

Superliga

Comentarii

Eugean Neagoe a explicat motivul pentru care Sepsi le-a reziliat contractele lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu. Antrenorul lui Sepsi spune că cei doi n-au dat randamentul aşteptat.

Sepsi a ales să se despartă de Patrick Petre şi Victor Râmniceanu în mijlocul play-out-ului. Neagoe spune că în spatele acestei decizii stau evoluţiile slabe ale celor doi jucători.

”Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Din păcate, lucruri care se întâmplă în fotbal. Nu a contat nimic, altceva absolut nimic altceva, decât randamentul lor. Sunt doi jucători în care mi-am pus mari speranţe. Din păcate, nu întotdeauna se realizează şi realizezi lucrurile pe care ţi le doreşti. N-a fost să fie. Eu le doresc multă baftă în cariera lor. Şi, nu se ştie, poate o să mai lucrăm vreodată împreună sau să ajungă ei la echipe mari, să îşi demonstreze valoarea. Nu ştiu, poate nu s-au simţit bine. A fost perioadă mai rece, aici suntem aproape de munte. Dar realitatea asta este. Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Nu am nimic să le reproşez băieţilor. Ei au încercat şi au făcut ce a depins de ei să avem rezultate bune. Cum am spus, ne aşteptam la mult mai mult de la cei doi”, a declarat Eugen Neagoe.
 

Afla mai multe despre: eugen neagoeliga 1patrick petrevictor ramniceanu 

viewscnt
Articole similare