Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Tamaş a plecat de la FCSB: "M-am simţit hărţuit!"

Motivul pentru care Tamaş a plecat de la FCSB: "M-am simţit hărţuit!"

FCSB

Comentarii

Gabriel Tamaş a decis să plece din România şi să joace în Israel. A ales Hapoel Haifa, acolo unde este titular şi unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din lot. Fundaşul de 33 de ani a plecat din Liga 1 declarându-se deranjat şi dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ţară.

"În România nu se vorbeşte despre ce faci pe teren, ci doar ce faci în afara lui! Fotbalul românesc se duce în jos în fiecare zi, dar pe nimeni nu interesează ce face un jucător la antrenament, ci doar ce face el după ce pleacă de acolo. Nu interesează că dai sută la sută la meciuri, că dai totul la antrenamente, că eşti profesionist. Toată lumea îţi sare în cap că te-ai dus să bei o bere după ce-ai terminat treaba pe care o aveai de făcut", spune Tamaş.

Acesta continuă: "M-am simţit hărţuit! N-am fost perfect şi am greşit mult în viaţă. De mic am o vorbă: "După ce-ţi termini munca, faci ce vrei cu viaţa ta!". Dacă aveam chef să mă duc în oraş la ora 1:00 noaptea, să mă plimb, mă duceam. Dar a doua zi, la antrenamente eram sută la sută apt. Nu văd niciun fel de problemă! Dacă eu sunt profesionist şi dau sută la sută în meciuri, sută la sută la antrenamente, ce mai vreţi de la mine?! Când greşim pe teren să se scrie despre asta, nu să se alerge după mine cu maşinile prin oraş să vadă ce fac când plec de la antrenament şi când sunt în timpul liber".

Afla mai multe despre: gabi tamassteauafcsbplecaredecizie 

viewscnt
Articole similare