Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean, dus la spital după ce i-a crescut foarte mult pulsul! UPDATE | Comunicatul oficial al CFR-ului după ce atacantul a fost supus unor teste medicale

Ţucudean, dus la spital după ce i-a crescut foarte mult pulsul! UPDATE | Comunicatul oficial al CFR-ului după ce atacantul a fost supus unor teste medicale

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, George Ţucudean, nu a mai revenit de la cabine în meciul cu Gaz Metan Mediaş, schimbarea sa la pauză ridicând semne de întrebare, întrucât el nu a dat semne că ar avea probleme la finalul primei reprize. CFR susţine că starea lui Ţucudean este bună.

UPDATE: Într-un comunicat oficial, CFR Cluj dă asigurări că starea lui George Ţucudean este bună. Concluzia a fost după ce atacantul a fost supus unor teste amănunţite. Reamintim că atacantul CFR-ului a acuzat ameţeli în timpul meciului cu Gaz Metan, a fost schimbat la pauză şi a mers direct la spital.

”STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ŢUCUDEAN ESTE BUNĂ!

Clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări referitoare la starea de sănătate a atacantului nostru George Ţucudean. La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de ameţeală şi de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a inlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieşit că starea sa de sănătate este una bună.

Sperăm ca nici accidentările suferite de Ciprian Deac şi Thierry Moutinho să nu fie grave, iar ei să poată reveni cât mai rapid la antrenamente”, se arată în comunicatul emis de CFR.


Din informaţiile Telekom Sport, la pauză, lui Ţucudean i-a crescut ritmul cardiac extrem de mult, moment în care medicii de pe ambulanţă au mers în vestiar, iar atacantul nu a mai revenit pe teren. Ulterior, fotbalistul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

La finalul meciului, Alex Ioniţă a confirmat că Ţucudean a întâmpinat probleme: "Ţucudean am înţeles că are ceva probleme şi a trebuit să fie schimbat la pauză".

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care a fost condusă cu 2-0. Au marcat Omrani ’43, ‘87 pentru clujeni şi Ely Fernandes ’12 şi Ivanov ’31 pentru Gaz Metan.

În minutul 63, de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Răzvan Trif, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 90+3, Culio a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Fofana la Ioniţă.

Afla mai multe despre: tucudeanaccidentareinima 

viewscnt
Articole similare