Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul surprinzător pentru care Marcelo poate rata returul cu Chelsea din Champions League! Are nevoie de circumstanţe speciale pentru a juca

Motivul surprinzător pentru care Marcelo poate rata returul cu Chelsea din Champions League! Are nevoie de circumstanţe speciale pentru a juca
Comentarii

Fundaşul echipei Real Madrid, Marcelo, ar putea rata meciul retur al semifinalelor Ligii Campionilor cu Chelsea, pentru că a fost chemat să monitorizeze o secţie de votare în timpul alegerilor locale, informează BBC.

Marcelo ar putea rata returul cu Chelsea din Liga Campionilor din cauza îndatoririlor electorale

Alegerile pentru adunarea din Madrid au loc marţi. Real, care a terminat la egalitate, scor 1-1, acasă, în prima manşă, joacă returul pe Stadionul Stamford Bridge în ziua următoare.

Clubul spaniol "analizează situaţia" pentru a vedea dacă "vreun regulament îl va permite jucătorului să plece cu echipa”. Fundaşul stânga brazilian a început în jocul de marţi ca titular şi a fost implicat în golul egalizator marcat de Benzema.

Cu excepţia cazului în care Marcelo este scutit de îndatoririle din ziua alegerilor, nu i se va permite să însoţească echipa cu o zi înainte de joc.

Ziarul spaniol El Mundo a scris că gruparea madrilenă a făcut apel la Comisia Electorală, dar cererea a fost respinsă.

Toţi spaniolii aflaţi în registrul electoral pot fi chemaţi să lucreze la secţiile de votare şi sunt plătiţi 65 de euro, fiind nevoie de circumstanţe speciale pentru a fi scutiţi. Marcelo, în vârstă de 32 de ani, a primit cetăţenia spaniolă în 2011.

Deşi situaţia sa reprezintă cu siguranţă unul dintre motivele cele mai neobişnuite pentru a pierde o semifinală a Ligii Campionilor, nu este fără precedent în fotbalul spaniol.

Portarul echipei Levante, Aitor Fernandez, a fost numit pe o listă de rezervă pentru a fi prezent la o secţie de votare din oraşul său natal Mondragon, în 2019, când în aceeaşi zi trebuia să joace un meci împotriva formaţiei Athletic Bilbao. Cu toate acestea, el a fost scutit de sarcinile electorale şi a fost autorizat să joace.

Inaki Williams de la Athletic Bilbao a fost, de asemenea, scutit să lucreze la o secţie de votare în 2015, în timp ce votul s-a suprapus peste un meci cu Levante.

Afla mai multe despre: marceloreal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare