Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moto RC a revenit la Telekom Sport! VIDEO | Aici poţi urmări etapa a treia a sezonului 2019

Moto RC a revenit la Telekom Sport! VIDEO | Aici poţi urmări etapa a treia a sezonului 2019

Moto

Comentarii

Campionatul naţional de motociclism MotoRC programează în acest final de săptămână etapa a treia a sezonului. Cursa principală de Stock 1000 va fi în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la ora 13:30.

VEZI MAI JOS TRANSMISIUNEA  ETAPI A 3-a a sezonului de Moto RC.

MotoRC LIVE

ACUM LIVE | Etapa a treia a sezonului MotoRC este în direct pe TS 1 şi online MotoRC revine în acest week-end pe circuitul de la Adâncata, pentru etapa a treia a sezonului, iar lupta pentru supremaţie la clasa Stock 1000 promite să îi ţină pe fani cu sufletul la gură. Cătălin Cazacu şi Bogdan Vrăjitoru sunt la egalitate în clasamentul general, după două etape, după ce fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie şi un loc 2.

Posted by Telekom Sport on Sunday, June 9, 2019

ACUM LIVE | Etapa a treia a sezonului MotoRC este în direct pe Telekom Sport 1 şi online. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, activează pachetul PLUS: www.telekom.ro/plus

Posted by Telekom Sport on Sunday, June 9, 2019

MotoRC revine în acest week-end pe circuitul de la Adâncata, pentru etapa a treia a sezonului, iar lupta pentru supremaţie la clasa Stock 1000 promite să îi ţină pe fani cu sufletul la gură. Cătălin Cazacu şi Bogdan Vrăjitoru sunt la egalitate în clasamentul general, după două etape, după ce fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie şi un loc 2.

Cazacu a reuşit să câştige în prima etapă a sezonului, tot la Adâncata, după ce a profitat de o greşeală de începător a lui Vrăjitoru. Acesta conducea cursa când, în tentativa de a depăşi un pilot întârziat, s-a lovit de acesta şi a ieşit în afara circuitului. A reuşit să revină totuşi, dar a trebuit să se mulţumească doar cu poziţia a doua. Riderul de la CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în etapa a doua, disputată pe circuitul Serres, din Grecia. A condus autoritar cursa şi a câştigat, egalându-l pe Cazacu în clasamentul general.

Sezonul de Moto RC se întoarce acum în România, pe circuitul de la Adâncata, pentru ultimele patru etape ale stagiunii. Prima dintre ele va avea loc în acest weekend, cursa de la Stock 1000 fiind programată duminică, de la ora 13:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: moto rccatalin cazacubogdan vrajitoru 

viewscnt
Articole similare