Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mouratoglou, despre presiunea care o împiedică pe Serena Williams să triumfe la turneele de Mare Şlem

Mouratoglou, despre presiunea care o împiedică pe Serena Williams să triumfe la turneele de Mare Şlem

Tenis

Comentarii

Jucătoarea americană Serena Williams devine din ce în ce mai rapidă şi mai în formă în lupta pentru obţinerea celui de-al 24-lea trofeu de grand slam şi sportiva în vârstă de 37 de ani încă are timpul de partea ei, în ciuda oportunităţilor ratate, consideră antrenorul Patrick Mouratoglou, potrivit Reuters.

“Cred că timpul o favorizează. Cred că a fost mult mai bună la US Open decât la Wimbledon şi că Wimbledon-ul a fost mai bun decât Roland Garros. Revine în formă şi cu cât va fi mai în formă cu atât mai periculoasă va fi. A început să joace un tenis foarte bun”, a afirmat Mouratoglou pentru Sky Sports.

El a menţionat că Serena Williams trebuie să joace fără presiunea de a trebui să îşi solidifice locul în istoria tenisului. “Aceasta este cea mai mare presiune pe care o poţi avea, iar adversare îi sunt fete pentru care presiunea este zero, pentru că este prima lor finală. La un moment dat, îşi va da seama cum să gestioneze asta”, a adăugat antrenorul.

Williams nu a câştigat nicio finală de grand slam jucată după revenirea în competiţii, după ce a dat naştere unei fetiţe, în septembrie 2017. Printre finalele pierdute de americancă se numără cele din acest an de la Wimbledon şi US Open, în care adversare i-au fost Simona Halep şi Bianca Andreescu.

Afla mai multe despre: serena williamsmouratoglou 

viewscnt
Articole similare