Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, a doua înfrângere pe banca Romei. Ce a declarat după partida cu Lazio: ”Arbitrul şi VAR-ul nu au fost la nivelul meciului”

Mourinho, a doua înfrângere pe banca Romei. Ce a declarat după partida cu Lazio: ”Arbitrul şi VAR-ul nu au fost la nivelul meciului”

Serie A

Comentarii

Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu rezervă, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa AS Roma, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Italiei.

Învingătorii au marcat prin Milinkovic-Savic ’10, Pedro ’19 şi Anderson ’63.

Pentru AS Roma au înscris Ibanez ’41 şi Veretout ’69 (penalti). Golurile marcate în acest meci le vezi aici.

La finalul partidei, Jose Mourinho, care a suferit a doua înfrângere pe banca Romei, cu acelaşi scor (2-3) şi-a lăudat echipa şi a criticat arbitrajul:

”Fotbalul italian a crescut mult, iar calitatea jocului de astăzi, natura ofensivă a partidei, precum şi dorinţa celor două echipe de a câştiga, demonstrează asta. Din păcate, arbitrajul şi sistemul VAR nu au fost la acelaşi nivel. Au făcut o greşeală uriaşă la faza în care a fost implicat Zaniolo şi nu i-au dat al doilea galben lui Leiva, detaliu care putea schimba soarta meciului. Acum câteva zile, Pellegrini a fost eliminat pentru mult mai puţin. Cred că echipa mea a fost mai bună astăzi. Am dominat, le-am creat multe probleme, nu sunt foarte multe de spus. Nu sunt îngrijorat pentru erorile din defensivă. Eram mult mai îngrijorat dacă Lazio ne domina astăzi de la început până la sfârşit” a spus Jose Mourinho, după Derby della Capitale. 

  • 9 meciuri are Mourinho ca antrenor al Romei
  • 24 de goluri a marcat echipa sa în aceste 9 partide
  • 2 este numărul înfrângerilor suferite de portughez
  • 7 victorii a obţinut Mourinho pe banca lui AS Roma

Afla mai multe despre: jose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare