Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a "explodat" şi şi-a pus vedeta la zid în vestiar! Răspunsul a venit în faţa presei şi n-a fost deloc plăcut

Mourinho a "explodat" şi şi-a pus vedeta la zid în vestiar! Răspunsul a venit în faţa presei şi n-a fost deloc plăcut

Manchester United

Comentarii

Nu e deloc linişte la Manchester United după un start de sezon în care "diavolii" au pierdut deja dou[ partide şi după doar 6 etape sunt deja la opt puncte în spatele liderului Liverpool.

Iar starea de tensiune este întreţinută şi de managerul Jose Mourinho care l-a criticat pe francezul Paul Pogba, cel mai scump transfer din istoria clubului, în faţa întregii echipe, după remiza din ultima etapă, scor 1-1, cu Wolverhampton.

Pogba a scos vinovat de Mourinho pentru golul primit în minutul 53 al partidei, după ce francezul a încercat un artificiu şi a cedat posesia, iar tehnicianul portughez nu l-a menajat deloc pe acesta după meci.

Conform The Sun, Mou a fost extrem de nervos şi i-a atras atenţia lui Pogba că trebuie să fie mult mai concentrat în timpul meciurilor şi că erorile sale au costat echipa două puncte în confruntarea din weekend.



După momentul din vestiar, Pogba şi-a vărsat frustrarea în public, cu o declaraţie care cu siguranţă nu i-a picat bine lui Mourinho. Francezul a criticat strategia lui United pentru meciul cu nou-promovata, precizând că în partidele de pe Old Trafford echipa ar trebui să atace non-stop.

"Când jucăm acasă ar trebui să atacăm, atacăm, atacăm! Aici e Old Trafford! Suntem aici să atacăm. Cred că echipele se sperie când văd asta! Asta a fost greşeala noastră astăzi. Nu ştiu (n.r. de ce United nu a atacat mai mult). Nu sunt eu managerul", a spus Pogba la interviul acordat după meci.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare