Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a fost demis de United, dar statistica e de partea sa. Comparaţia care îl avantajează pe portughez: cifre peste Klopp şi Pochettino

Mourinho a fost demis de United, dar statistica e de partea sa. Comparaţia care îl avantajează pe portughez: cifre peste Klopp şi Pochettino

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho a fost demis de Manchester United după cel mai slab start de sezon din ultimii 28 de ani, iar portughezul va încasa despăgubiri de 25 de milioane de euro.

Dar, nu totul a fost negru pentru portughez. Englezii au descoperit o statiscă impresionantă, care-l prezintă pe Jose Mourinho într-o altă lumină.

Portughezul are un palmares mai bun pe Old Trafford decât Jurgen Klopp la Liverpool sau Mauricio Pochettino la Tottenham. Doi dintre managerii cei mai în vogă din lume, pierd duelul cu Mourinho de la Manchester United. Cum e posibil?

Jose Mourinho a câştigat 3 trofee ca antrenor la Man United, în timp ce Jurgen Klopp şi Mauricio Pochettino niciunul.

Mai mult decât atât, tehnicianul portughez are un procentaj de victorii mai bun decât ceilalţi doi manageri. Mou a câştigat 58.3% din meciurile disputate pe banca tehnică a lui Man U, în timp ce Klopp are un procentaj de 54.7% la Liverpool, iar Pochettino de 56.4% la Tottenham.

 

 

Acuzat că a investit enorm la United, Mourinho mai primeşte un plus comparativ cu Jurgen Klopp. Portughezul a investit 465 de milioane de euro ca manager al ”diavolilor”, dar a câştigat 3 trofee.

În schimb, germanul Jurgen Klopp a investit 555 de milioane de euro, fără să câştige vreun trofeu. Nici Pochettino nu stă extraordinar la acest capitol. Aproape 330 de milioane de euro, fără să aducă vreun trofeu pe White Hart Lane.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedjurgen kloppmauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare