Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a pierdut şi cu West Ham, dar surprinde din nou: ”Metodele mele şi ale staff-ului meu sunt cele mai bune din fotbal”

Mourinho a pierdut şi cu West Ham, dar surprinde din nou: ”Metodele mele şi ale staff-ului meu sunt cele mai bune din fotbal”

Premier League

Comentarii

Tottenham, echipa antrenată de Jose Mourinho, a pierdut al 5-lea meci din ultimele 6 disputate. Spurs a fost învinsă de West Ham cu scorul de 2-1 şi şi-a continuat declinul din ultimele luni, după un start bun al sezonului. Tehnicianul portughez a surprins la conferinţa de presă din urma partdei, spunând că metodele sale au rămas cele mai bune din fotbalul mondial.

Jose Mourinho continuă să sufere în urma unei noi înfrângeri în Premier League. Portughezul nu pare să poată să îşi motiveze echipa corespunzător, iar duminică şi-a urmărit baieţii pierzând încă un meci. În urma unui nou rezultat dezamăgitor, câştigătorul Champions League a fost întrebat cum încă are încredere în continuare în echipa sa, iar acesta a oferit o nouă declaraţie în stilul său caracteristic.

”Rezultatele sunt uneori o consecinţă a mai multor factori, în fotbal, dar metodele mele şi ale staff-ului meu sunt cele mai bune din fotbal”, a spus enigmaticul portughez.

Tottenham va disputa pe 24 februarie returul din şaisprezecimile Europe League împotriva Wolfsberger, după ce a reuşit să se impună cu 4-1 în Austria.

Apoi, Spurs are 3 meciuri de campionat împotriva a 3 echipe mai slab cotate, Burnley, Fulham şi Crystal Palace. Mourinho va spera ca formaţia să poate să recapete nişte formă în meciurile următoare împotriva unor echipe mai slabe, cel puţin pe hârtie, decât cele înfruntate recent.

Afla mai multe despre: tottenhampremier leaguejose mourinho 

viewscnt
Articole similare