Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a răbufnit înaintea meciului cu Juventus: "Nu-mi place această conferinţă de presă!" Întrebarea care l-a înfuriat pe portughez

Mourinho a răbufnit înaintea meciului cu Juventus: "Nu-mi place această conferinţă de presă!" Întrebarea care l-a înfuriat pe portughez
Comentarii

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a intrat în conflict cu jurnaliştii, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Juventus, care va avea loc marţi, în direct la Telekom Sport.

Întrebat dacă este mulţumit de Paul Pogba, tehnicianul francez a luat foc: "Nu-mi place această conferinţă de presă! Nu vrea să vorbesc despre Pogba sau alte persoane. Iar jurnaliştii spanioli sunt interesaţi doar de Real Madrid şi Ronaldo".

Apoi, Jose Mourinho a prefaţat jocul de marţi seară. "Juventus este o echipă capabilă de multe lucruri. În ultimii cinci ani au fost mereu pretendenţi la câştigarea trofeului. Au jucat multe finale, au câştigat o mulţime de titluri în Serie A şi au un jucător cu adevărat special (n.r. - Cristiano Ronaldo), care face cu adevărat diferenţa.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei buni fotbalişti din istorie şi nimeni nu poate contesta asta. Simplu: e unul dintre cei mai buni din istorie", a declarat Jose Mourinho, în cadrul conferinţei de presă.

Portughezul a confirmat şi faptul că Alexis Sanchez nu face parte din lotul pentru meciul cu Juventus: "Jucătorii pe care i-aţi văzut sunt disponibili. Nu am nimic de ascuns, Alexis (n.r. - Sanchez) este în afara lotului".

Meciul dintre Manchester United şi Juventus Torino este programat marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mourinhoconferintaunited 

viewscnt
Articole similare