Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a restartat finalista Ligii Campionilor! Tottenham, victorie categorică în Premier League cu Burnley

Mourinho a restartat finalista Ligii Campionilor! Tottenham, victorie categorică în Premier League cu Burnley

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a câştigat un nou meci pe banca lui Tottenham Hotspur. Londonezii s-au impus cu scorul de 5-o în faţa lui Burnley.

Spurs a zdrobit-o pe Burnley, scor 5-0. Echipa lui Mourinho a făcut spectacol, iar tehnicianul portughez a obţinut prima victorie în Premier League la acest scor, din ianuarie 2015.

După primele 10 minute, Tottenham avea deja 2-0, prin reuşitele lui Harry Kane şi Lucas Moura. Son Heung Min a marcat pentru 3-0 înainte de pauză, iar imediat după reluare, Kane a reuşit ”dubla”. În minutul 74, Sissoko a marcat din nou (a doua oară în mandatul lui Mourinho) şi a stabilit scorul final: 5-0 pentru Tottenham. În 5 meciuri cu Mourinho, Sissoko are mai multe goluri pentru Spurs decât în precedentele 140 de meciuri cu Pochettino. 

În ultimul sfert de oră, Jose Mourinho a trimis în teren fotbalişti foarte tineri. Ryan Sessegnon, Oliver Skipp şi Troy Parrott. Finalista Ligii e pe 5 în campionat cu 23 de puncte, în timp ce Burnley a coborât pe locul 13 cu 5 puncte mai puţin. În runda viitoare, Tottenham are meci greu la Wolverhamtpon.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare