Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a rezolvat problema portarului pentru AS Roma. Vine un titular de la Euro!

Mourinho a rezolvat problema portarului pentru AS Roma. Vine un titular de la Euro!

Serie A

Comentarii

Potrivit presei italiene, AS Roma este foarte aproape să obţină transferul lui Rui Patricio, portarul naţionalei Portugaliei.

”Discuţiile dintre AS Roma şi Rui Patricio sunt foarte avansate” anunţă presa italiană, care notează că portarul lui Wolverhampton şi al naţionalei Portugaliei este foarte aproape de un transfer pe Olimpico, la dorinţa expresă a antrenorului.

În vârstă de 33 de ani, Rui Patricio a apărat opt ani la Sporting Lisabona, iar din 2018 joacă în Premier League, la Wolverhampton. Este titularul naţionalei Portugaliei, pentru care a bifat 93 de meciuri din 2010 până în prezent.

Născut în Leiria, Patricio a început fotbalul ca atacant, dar ulterior a trecut în poartă, situaţie în care a fost şi transferat de Sporting la începutul anilor 2000.

Portughezul are 127 de meciuri în Premier League şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Wolves în ultimele trei sezoane. Campion european nu naţionala Portugaliei, Patricio nu ar costa foarte mult, ţinând cont de vârsta sa, dar şi de dorinţa sa de a lucra cu Jose Mourinho.

Transferul său la AS Roma se discută în aceste zile. Pe lângă Patricio, Mourinho vrea să rezolve cât mai repede transferurile atacantului italian, Andrea Belotti respectiv mijlocaşului elveţian, Granit Xhakha.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romarui patricio 

viewscnt
Articole similare