Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a surprins întreaga lume a fotbalului! Ce a spus după El Clasico despre Barcelona, echipa cu care a avut cele mai dure contre de-a lungul carierei! Plecăciune în faţa lui Rakitic

Mourinho a surprins întreaga lume a fotbalului! Ce a spus după El Clasico despre Barcelona, echipa cu care a avut cele mai dure contre de-a lungul carierei! Plecăciune în faţa lui Rakitic

FC Barcelona

Comentarii

Jose Mourinho a comentat victoria Barcelonei din El Clasico, scor 1-0, imediat după meci şi a vorbit la superlativ despre echipa catalană, chiar dacă în trecut portughezul s-a plasat mai mereu în opoziţie cu trupa blaugrana.

Liber de contract după despărţirea de United, Mourinho s-a transformat temporar în analist TV şi a comentat meciul Real - Barcelona declarându-se impresionat în mod special de croatul Ivan Rakitic, dar şi de puterea de luptă a echipei catalane, pe care o vede favorită şi în Champions League.

"Ei nu jucat într-o manieră fenomenală, nu au făcut un meci fonemenal. Au fost solizi, probabil mai mult decât în sezoanele precedente. Au ştiut cum să se apere, au fost compacţi. Cu siguranţă jocul lor n-a fost la nivelul cu care obişnuiseră lumea, dar continuă să câştige meciuri. Şi când mergi în fazele eliminatorii Champions League şi întâleşti echipele mari în sferturi, în sfemifinale, este o manieră excelentă de a le întâlni. Pique şi Lenglet au fost fantastici în faţa lui Ter Stegen, care e mai bun de la sezon la sezon.

În plus, au un jucător care pentru mine e unul dintre cei mai subevaluaţi jucători din lume, Ivan Rakitic! E un jucător fantastic din orice unghi ai privi. În mod normal vorbim despre numele mari, dar cred că Rakitic trebuie doar să-şi îmbunătăţească conturuile de Instagram şi de Twitter pentru a fi la nivelul marilor vedete", a declarat Jose Mourinho după meci.



Barcelona o întâlneşte pe Olympique Lyon în optimile Champions League, miercuri, 13 martie, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare