Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho accelerează pentru transferul unui galactic de la Real Madrid. De ce depinde mutarea

Mourinho accelerează pentru transferul unui galactic de la Real Madrid. De ce depinde mutarea

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-ar putea ceda pe Luka Modric la Tottenham, scrie presa din Croaţia.

Câştigător al Balonului de Aur, Luka Modric este dorit cu insistenţă de Tottenham Hotspur şi în special de Jose Mourinho.

Modric, care a mai jucat între 2008 şi 2012 la Tottenham este văzut de Mourinho ca o prioritate. Fotbalistul cu patru UEFA Champions League în palmares la Real Madrid ar putea ajunge din nou la formaţia de la care a plecat spre Capitala Spaniei. Mourinho crede că Luka Modric mai poate juca 2-3 ani la cel mai înalt nivel şi îl consideră perfect pentru linia mediană pe care o gândeşte pentru sezonul viitor.

Din informaţiile presei croate, Tottenham ar oferi 20 de milioane de euro pentru transferul lui Modric, o sumă pe care Los Blancos o vor lua în calcul, în special pentru că Florentino Perez nu va pune piedici în calea unui transfer al lui Modric, din respect pentru ceea cea croatul a făcut la Real Madrid.

Croaţii mai scriu că Tottenham va avea însă probleme în a-i asigura un salariu de 10 milioane de euro pe sezon cât solicită Luka Modric, o situaţie care se discută momentan în interiorul clubului. 

Afla mai multe despre: jose mourinholuka modric 

viewscnt
Articole similare