Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, aproape de prima bombă pe piaţa transferurilor: ”Negocierile sunt aproape încheiate” Ce super atacant aduce la Roma

Mourinho, aproape de prima bombă pe piaţa transferurilor: ”Negocierile sunt aproape încheiate” Ce super atacant aduce la Roma

Serie A

Comentarii

Potrivit italienilor, AS Roma este aproape de prima super mutare de la venirea lui Jose Mourinho: Andrea Belotti de la FC Torino

”AS Roma este foarte aproape de a-l transfera pe atacantul naţionalei Italiei, Andrea Belotti, de la FC Torino” anunţă jurnalistul Tancredi Palmeri, cel care anunţase şi deschiderea discuţiilor dintre cele două cluburi.

 

 

Belotti, unul dintre cei mai buni atacanţi italieni ai momentului, vrea să plece la Roma, motiv pentru care Urbano Cairo, patronul lui Torino, a acceptat negocierile pentru transferul său.

”Transferul lui Belotti ar fi o lovitură incredibilă pentru Roma. Atacantul ar urma să coste 25 de milioane de euro. Cu siguranţă nu va fi suficient pentru ca Roma să se bată la titlu, dar arată clar intenţiile clubului” mai scrie Tancredi Palmeri.

În vârstă de 27 de ani, Belotti este unul dintre cei mai buni marcatori din Serie A. El va evolua alături de naţionala Italiei la turneul final al Campionatului European. A marcat deja de 12 ori în 33 de meciuri pentru Squadra Azzura, în timp ce pentru Torino are 105 goluri marcate în cele şase sezoane petrecute în tricoul ”Granata”.

Potrivit presei italiene, următoarele obiective ale lui Mourinho sunt portarul Rui Patricio şi mijlocaşul Xhakha de la Arsenal. 

Afla mai multe despre: jose mourinhobelottias roma 

viewscnt
Articole similare