Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho are de ce să fie nervos! A propus 5 atacanţi în iarnă, dar clubul nu a putut să transfere niciunul!

Mourinho are de ce să fie nervos! A propus 5 atacanţi în iarnă, dar clubul nu a putut să transfere niciunul!

Premier League

Comentarii

Piatek, William Jose, Vela sau Callum Wilson au fost doriţi pe rând de Mourinho la Tottenham. Londonezii nu au putut transfera niciunul dintre aceste nume

Pe 1 ianuarie, Kane a suferit o ruptură de tendon în meciul pierdut de Spurs, 0-1, împotriva lui Southampton. A fost primul moment în care Mourinho a izbucnit. A cerut imediat aducerea unui atacant, iar clubul l-a anunţat că va face tot posibilul pentru a i-l aduce.

La scurt timp distanţă, portughezul l-a pierdut şi pe Son până la finalul sezonului. A fost al doilea moment în care Jose Mourinho a izbucnit nervos. Cei mai buni doi jucători şi marcatori ai echipei sale indisponibili până la finalul stagiunii. S-a pus pe treabă şi de comun acord cu Daniel Levy a întocmit o listă de 5 atacanţi din care Spurs va încercă să aducă unul.

Primul nume a fost Krysztof Piatek de la Milan. Hertha s-a mişcat mai repede şi l-a adus pentru doar 27 de milioane de euro.

Mourinho s-a împăcat cu gândul, dar l-a solicitat clubului pe Luka Jovic de la Real Madrid. Spurs sa- lovit de refuzul jucătorului de a pleca în iarnă de pe Santiago Bernabeu.

Al treilea pe listă a fost William Jose, un fotbalist de care Sociedad nu a vrut să se despartă, iar Daniel Levy a considerat suma solicitată de basci, mult prea mare.

Portughezul a apelat la cea de-a patra variantă. Una mai puţin cunoscută: Carlos Vela. Vârful care joacă în MLS ar fi acceptat propunerea lui Tottenham, dar în cele din urmă discuţiile s-au blocat la nivel de cluburi.

Intr-o încercare disperată de a mai salva situaţia, în ultimele zile de mercato, Spurs ar fi forţat negocierile pentru Callum Wilson de la Bournemouth. Echipa lui Eddie Howe n-a putut fi înduplecată, iar cele 30 de milioane de euro oferite de Spurs au mers spre Eindhoven, acolo de unde a fost adus Steven Bergwijn. Un fotbalist care se afla oricum pe lista lui Mourinho, dar care nu era un vârf de careu aşa cum ceruse portughezul.

Întreruperea campionatului din Anglia l-a mai calmat pe portughez, care a pierdut meciurile disputate făra Kane şi / sau Son. Are timp acum pentru recuperarea fotbaliştilor săi, dar Daniel Levy a primit deja o primă bilă neagră din partea antrenorului său.
 

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare