Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, categoric în privinţa lui Pogba! Portughezul aşteaptă anunţul francezului

Mourinho, categoric în privinţa lui Pogba! Portughezul aşteaptă anunţul francezului

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho a infirmat zvonurile unei posibile plecări a campionului mondial. Cu Pogba pe teren, Manchester United a câştigat la Watford şi a revenit în prima jumătate a clasamentului.

Mourinho poate petrece mai liniştit acest final de săptămână. A scăpat pentru moment de presiunea fanilor, dezamăgiţi după un început modest de campionat. În runda a 5-a, diavolii au câştigat pe terenul echipei care bătuse tot în primele patru etape. Manchester United s-a impus la Watford cu 2-1, dar a avut mari emoţii pe final pentru victorie. 

După ultimul fluier, lusitanul de pe banca lui United a ţinut să lămurească şi subiectul Pogba. Tot mai multe voci îl dădeau pe francez ca şi plecat de pe Old Trafford. 

"Dacă Pogba nu îmi spune că vrea să plece asta înseamnă că îşi doreşte să rămână. Asta este concluzia mea. Dacă impresarul său va declara că jucătorul vrea să plece şi începe demersurile pentru un eventual transfer atunci voi crede varianta aceasta. 

Jucătorul în tot acest timp nu mi-a spus că şi-ar dori să ne părăsească. El s-a întors la echipă în săptămâna în care a debutat Premier League, iar de atunci nu am purtat vreo discuţie pe seama acestui subiect. Trebuie să îmi spună în faţă dacă are astfel de intenţii" a ţinut să precizeze Mourinho. 

Reacţia lui Mourinho a venit în urma întrebărilor puse de jurnalişti în privinţa unei eventuale plecări a lui Pogba.  Mai multe zvonuri apărute în această vară îl dădeau ca şi transferat pe mijlocaş la FC Barcelona.  

 

Afla mai multe despre: pogbamourinhomanchester unitedfc barcelona 

viewscnt
Articole similare