Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho caută un fundaş central. Mutarea surpriză pe care vrea să o facă portughezul la AS Roma

Mourinho caută un fundaş central. Mutarea surpriză pe care vrea să o facă portughezul la AS Roma

La Liga

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Jose Mourinho caută în Spania un fundaş pentru defensiva lui AS Roma.

Don Balon scrie că tehnicianul portughez a pus ochii pe Diego Carlos de la Sevilla, dar transferul fotbalistului brazilian pare să fie unul prea costisitor pentru italieni.

Sevilla cere minim 40 de milioane de euro pentru transferul lui Carlos, dar Mourinho mizează pe o eventuală înţelegere cu Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, fost şi la AS Roma. Mai exact, portughezul ar vrea să plătească suma solicitată de Sevilla, dar în tranşe.

Mourinho îşi conturează deja echipa la AS Roma

Presa italiană a scris recent că AS Roma este foarte aproape de a perfecta transferurile lui Rui Patricio (Wolverhampton) şi Granit Xhaka (Arsenal).

Mai mult, Roma este foarte interesată de Filip Kostic de la Eintracht Frankfurt, un fotbalist dorit şi de mare rivală, Lazio Roma.

Pe lista disponibilizărilor, Mourinho i-a trecut deja pe Chris Smalling (dorit de Everton) şi Cengiz Under. De asemenea, Nzonzi este aproape de un transfer în Portugalia, la Benfica.

Italienii anunţă şi care sunt stâlpii noului proiect iniţiat de Jose Mourinho la Roma. Este vorba despre internaţionalii italieni: Spinazzola, Zaniolo, Lorenzo Pellegrini şi Mancini. 

Afla mai multe despre: mourinhodiego carlosla ligasevillaas roma 

viewscnt
Articole similare