Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho cumpără de la Barcelona! Englezii au aflat principala ţintă a iernii pentru Tottenham

Mourinho cumpără de la Barcelona! Englezii au aflat principala ţintă a iernii pentru Tottenhamgalerie foto

Premier League

Comentarii

Arturo Vidal este pe lista de priorităţi a lui Jose Mourinho la Tottenham Hotspur pentru perioada de iarnă.

Mijlocaşul chilian vrea să plece de pe Camp Nou, iar Barcelona vrea să scape de el şi de salariul său. Portughezul Jose Mourinho aşteaptă la pândă. Noul tehnician al celor de la Spurs l-a trecut pe lista priorităţilor pe fotbalistul chilian. "Îi plac implicarea, caracteristicile şi caracterul său", scrie presa din Anglia.

Arturo Vidal, principala ţintă a lui Jose Mourinho la Tottenham

"In ianuarie, Tottenham s-ar putea prezenta cu o ofertă concretă pentru Arturo Vidal, un fotbalist care nu mai intră în planurile lui Ernesto Valverde" confirmă şi presa spaniolă.

În vârstă de 32 de ani, Vidal joacă la Barcelona din 2018, iar până acum a strâns 70 de meciuri şi 7 goluri pentru formaţia blaugrana. Chilianul a mai evoluat pentru Bayer Leverkusen, Juventus şi Bayern Munchen şi a cucerit titlul de campion în trei dintre cele mai puternice cinci campionate ale lumii: Germania, Italia şi Spania.

În cariera sa, Vidal are nu mai puţin de 15 trofee la nivel de club, iar în sezoanele 2010-2011 şi 2015-2016 a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga.

Barcelona - Real Madrid 2019 LIVE VIDEO ONLINE. El Clasico 2019 se vede în direct la Telekom Sport 1 în comentariul lui Emil Grădinescu.

Afla mai multe despre: mourinhobarcelonaarturo vidal 

viewscnt
Articole similare