Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho demis? Ce spun britanicii despre posibilitatea ca portughezul să fie concediat de United

Mourinho demis? Ce spun britanicii despre posibilitatea ca portughezul să fie concediat de United

Manchester United

Comentarii

Înfrângerea dură suferită pe Old Trafford în faţa lui Tottenham a afectat serios imaginea tehnicianului portughez . Presa britanică vorbeşte deja despre demitere, iar casele de pariuri au scăzut considerabil cota ca portughezul să revină chiar din acest sezon pe banca unei foste echipe.

Gary Neville, fostul mare fundaş al lui Manchester United i-a luat apărarea lui Mourinho: ”Înţeleg că sunt momente dificile şi accept dificultatea momentului, dar şi provocările. Dar sunt foarte sincer când vă spun că dupa ce Woodward i-a prelungit contractul sezonul trecut, ar trebui să-l lase în pace pe Mourinho să şi-l termine!”.

Portughezul şi-a prelungit în ianuarie acordul cu Man United până în 2020, dar a trăit o vară foarte agitată pe Old Trafford.

Sezonul trecut încheiat la mare distanţă de campioana Manchester City, debutul slab din acest sezon, calitatea jocului, relaţia rece cu oficialii clubului care i-au refuzat transferurile dorite şi umilinţa suferită în ”Teatrul Viselor” contra lui Spurs, o contracandidată la titlu, afectează posibilitatea ca tehnicianul portughez în vârstă de 55 de ani să continue la Man United.

Acelaşi Neville critică viziunea oficialilor de pe Old Trafford, deşi recunoaşte că nu ar fi surprins dacă Mourinho ar fi şi el demis: ”Am văzut cum Van Gaal a fost demis după ce a câştigat Finala Cupei, iar Moyes cu patru meciuri înainte de sfârşitul sezonului. Aşa că nu m-ar surprinde dacă cei din club ar face din nou acelaşi lucru!”

123 de meciuri a strâns până acum antrenorul portughez la Manchester United, perioadă în care a pierdut 23 de partide şi a câştigat 75.

Formaţia sa a marcat 210 goluri, dar în ultimele două meciuri, ambele pierdute în campionat, a încasat nu mai puţin de 6. Jose Mourinho se află la cel de-al treilea sezon pe banca ”diavolilor”, echipă alături de care a cucerit trei trofee.

Principalul favorit pentru a-l înlocui pe portughez pare să fie în acest moment Zinedine Zidane, fostul tehnician de la Real Madrid, de trei ori câştigător al Uefa Champions League.

Afla mai multe despre: jose mourinhopremier leaguedemiteremanchester united 

viewscnt
Articole similare