Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, dezvăluiri de senzaţie. Cine l-a sunat după numirea la Tottenham şi pe ce preşedinte a mărturisit că ”îl iubeşte”

Mourinho, dezvăluiri de senzaţie. Cine l-a sunat după numirea la Tottenham şi pe ce preşedinte a mărturisit că ”îl iubeşte”

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a susţinut în cursul zilei de joi prima conferinţă de presă ca antrenor al lui Tottenham, înainte de partida de campionat cu West Ham United.

Portughezul a vorbit despre motivele pentru care a ales Tottenham, a subliniat de ce a declarat în trecut că nu va semna niciodată cu gruparea londoneză şi a mărturisit că nu are nevoie de alte transferuri în acest moment.

Mai mult, Mourinho s-a declarat ”omul mai multor cluburi” şi şi-a justificat afirmaţia astfel: ”Nu sunt Mr Chelsea. Sunt în acelaşi timp şi Mr Porto, Mr Inter sau Mr Real Madrid. Sunt omul cluburilor unde lucrez. Dorm în pijamaua clubului meu, sunt un om al clubului. Dar în acelaşi timp şi sunt omul cluburilor la care am mai fost” a mărturisit Jose Mourinho.

El a făcut trimitere şi la experienţele sale de la Manchester United şi Real Madrid: ”Dacă vreţi, puteţi să-i sunaţi pe prietenii mei de la Real Madrid. Am foarte mulţi prieteni încă acolo. Primul dintre ei este preşedintele (n.r Florentino Perez). El mă iubeşte, iar eu îl iubesc pe el. Sunt foarte mândru că am lăsat în urmă atâtea relaţii bune” a spus Mourinho, care apoi a completat: ”Chiar ieri cred că am primit 50 de mesaje de la oameni cu care am lucrat la Manchester United. Unii mi-au scris, alţii m-au sunat. Oameni cu care eu am colaborat acolo. Aceste detalii sunt mai importante decât medaliile şi trofeele” a spus Jose Mourinho.

Cea mai importantă eră din istoria clubului Tottenham Hotspur a început miercuri, 20 noiembrie. După ce au investit 1 miliard de lire în construcţia noii arene, gruparea londoneză l-a instalat in funcţia de antrenor principal pe Jose Mourinho, cel mai titrat antrenor care a condus vreodată gruparea de pe Tottenham Stadium. Mourinho, un nume uriaş în fotbalul modern a câştigat în cariera sa singur, mai multe trofee decât Tottenham în întreaga sa istorie.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare