Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho discută preluarea unei echipe de TOP. A cerut 3 transferuri de senzaţie ca să semneze: doi jucători de la Real Madrid şi unul de la Barca

Mourinho discută preluarea unei echipe de TOP. A cerut 3 transferuri de senzaţie ca să semneze: doi jucători de la Real Madrid şi unul de la Barcagalerie foto
Comentarii

Jose Mourinho va reveni din vară la cârma unei echipe de top din Europa. În ultimele zile au crescut zvonurile care îl dau pe portughez la Inter Milano. Paris Saint Germain este o altă variantă vehiculată de presa spaniolă.

”Acum o pot spune clar! Următoarea mea destinaţie nu va fi, cu siguranţă, Premier League. E timpul să mă gândesc la viitor. La Inter am găsit o familie incredibilă care m-a făcut fericit în fiecare zi. Conexiunea pe care am avut-o cu fanii a fost una speciala. Am câştigat multe lucruri şi am creat o legătură specială care este încă acolo în inima mea. Am întâlnit mulţi fani ai lui Inter la Londra. Toţi mă îmbrăţişau. Parcă ieri aş fi fost acolo. Au scos tot ce e mai bun din mine. Italia e habitatul meu natural. Cât timp am lucrat în Anglia, am fost nevoit să mă adaptez, să fiu diferit", a spus Mourinho pentru DAZN.

Această declaraţie a aprins imaginaţia fanilor nerrazurilor, care speră la o revenire de senzaţie a tehnicianului care a reuşit tripla într-un singur sezon cu Inter.

Spaniolii de la Diario Gol merg mai departe şi susţint că au aflat trei dintre condiţiile puse de Mourinho pentru a semna cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.

Cele trei condiţii sunt transferuri, iar toate par să fie de top. Sursa citată susţine că Mourinho i-ar dori la Inter Milano pe Raphael Varane şi Luka Modric de la Real Madrid, dar şi pe Philippe Coutinho de la FC Barcelona. ”Cu ei vrea să înceapă reconstrucţia” mai scrie sursa citată.

Speculaţiile presei iberice se leagă şi de situaţia incertă a celor trei fotbalişti la actualele lor echipe. Pentru a-i transfera şi a-i face pe plac portughezului, Inter ar trebui să bage însă adânc mâna în vistieria clubului. Pentru Varane, Real Madrid va cere 200 de milioane de euro, Luka Modric este actualul deţinător al Balonului de Aur, iar pentru Coutinho, Barca va solicita minim 100 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: jose mourinhointer milano 

viewscnt
Articole similare