Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mourinho este un antrenor mare!” Paolo Fonseca a vorbit despre succesorul său pe banca Romei: ”Va face o treabă bună”

”Mourinho este un antrenor mare!” Paolo Fonseca a vorbit despre succesorul său pe banca Romei: ”Va face o treabă bună”

Serie A

Comentarii

Paolo Fonseca va fi înlocuit la finalul sezonului de Jose Mourinho

Doar două săptămâni a stat Jose Mourinho fără angajament. Roma l-a contactat pe The Special One imediat după ce a fost dat afară de la Tottenham.

Portughezul îşi va începe munca la echipa din capitala Italiei din vară şi îl va înlocui pe conaţionalul său, Paulo Fonseca. Mourinho va reveni astfel după 11 ani în Serie A.

Fonseca a avut doar cuvinte de laudă pentru cel care îi va succeda în funcţie. El a explicat înainte de duelul cu Manchester United din semifinalele UEFA Europa League: ”Pentru mine, profesionalismul este ceva foarte important. Sunt ok, mă concentrez pe lucrurile pe care le am de făcut, la fel cum am făcut-o încă din prima zi. Mă simt motivat şi vreau să fac tot ce pot pentru Roma. Mourinho este un antrenor foarte bun, toată lumea ştie asta. Şi sunt sigur că va face o treabă foarte bună aici”

În sezonul 2009-2010, antrenorul portughez a câştigat tripla istorică, Champions League, cupă şi campionat cu Inter. "După negocieri am înţeles cât de mari sunt ambiţiile acestui club. Acest plan măreţ mă motivează să pun bazele unei echipe învingătoare aici"", a declarat Mourinho, care a semnat pe trei sezoane cu Roma. Giallorossii ocupă abia poziţia a şaptea în clasament, care duce în Conference League. Romanii nu mai au şanse la un loc de Champions League, dar şi Europa League este nouă puncte distanţă.

Afla mai multe despre: paolo fonsecajose mourinho 

viewscnt
Articole similare