Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho: ”Eu nu am fost niciodată suspendat pentru meciuri aranjate!” Replica foarte dură a lui Antonio Conte

Mourinho: ”Eu nu am fost niciodată suspendat pentru meciuri aranjate!” Replica foarte dură a lui Antonio Conte

Chelsea

Comentarii

Antonio Conte şi Jose Mourinho ţin din nou prima pagină. Cei doi şi-au aruncat replici dure, rar întâlnite în Premier League. Acum, scandalul a fost aprins de Mourinho, care a făcut referire la trecutul lui Conte - suspendat pentru pariuri.

Sâmbătă, Jose Mourinho a făcut deliciul ziariştilor englezi după ce a declarat că ”eu nu am fost şi nu voi fi suspendat niciodată pentru meciuri aranjate”. Trimiterea a fost directă la Antonio Conte, care a fost suspendat timp de patru luni într-un scandal cu pariuri în Serie A.

Managerul lui Chelsea s-a înfuriat după aceste declaraţii şi a atacat dur. Conte spune că Jose Mourinho a demonstrat că este un om fără caracter, lucru pe care nu-l poate schimba:

”A arătat că este un om mic. Un om mic. Nici nu ştie foarte bine care a fost situaţia (n.r. cu suspendarea pentru pariuri). Dar îl ştiu foarte bine din trecut. În trecut, a fost un om mic în multe circumstanţe, este un om mic în prezent şi va fi un om mic în viitor [...] Îl ştiţi foarte bine. Nivelul este foarte jos”, a declarat Antonio Conte, potrivit The Guardian.

Afla mai multe despre: chelseamanchester unitedpremier leagueantonio contejose mourinho 

viewscnt
Articole similare