Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho face curăţenie la Tottenham! Şapte jucători vor pleca de la gruparea londoneză în vară

Mourinho face curăţenie la Tottenham! Şapte jucători vor pleca de la gruparea londoneză în vară

Premier League

Comentarii

Sezonul mai puţin reuşit al lui Tottenham ar putea produce ”victime” la nivelul lotului.

Potrivit presei engleze, Jose Mourinho va primi mână liberă din partea conducerii clubului pentru a restructura lotul londonezilor. 

Gruparea din nordul Londrei s-ar putea despărţi astfel de nu mai puţin de şapte jucători, care nu mai intră în planurile clubului, sau ale lui Jose Mourinho.

Unul dintre numele surpriză de pe listă este cel al lui Hugo Lloris, portar al cărui contract expieră în vara lui 2022. Tottenham consideră că mai poate obţine bani din vânzarea căpitanului său, astfel că oficialii clubului ar fi decis să-l vândă, chiar şi fără acceptul managerului portughez. În locul său, Spurs vrea să-l aducă pe Dean Henderson de la Manchester United sau pe Nick Pope de la Burnley.

Belgianul Toby Alderweireld ar urma şi el să plece de la Tottenham şi nu este singurul fundaş de pe lista lui Mourinho! Danny Rose nu a mai prins lotul de foarte multă vreme, în timp ce Serge Aurier va fi şi el ”disponibilizat”.

Pe lista managerului portughez şi a oficialilor de la Tottenham mai figurează Moussa Sissoko, Lucas Moura şi Erik Lamela, toţi cu oferte din alte campionate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu alţi jucători importanţi din lot, în special Harry Kane şi Dele Alli, care ar putea pleca de la Spurs din proprie iniţiativă. 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare