Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho face totul pentru a se întoarce la Real Madrid! Detaliul de ultimă oră care îl dă de gol şi cele două legende pe care le vrea alături

Mourinho face totul pentru a se întoarce la Real Madrid! Detaliul de ultimă oră care îl dă de gol şi cele două legende pe care le vrea alături

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă insistă asupra ipotezei că Jose Mourinho se va întoarce în cele din urmă la Real Madrid. Pus pe liber de Manchester United, tehnicianul lusitan nu va duce cu siguranţă lipsă de oferte, iar Madridul pare o destinaţie de vis după experienţa nereuşită de pe Old Trafford.

Presa spaniolă subliniază interesul Realului pentru Mourinho, un interes mai vechi, care se explică prin admiraţia pe care i-o poartă preşedintele ”albilor”, Florentino Perez antrenorului născut în Setubal.

El Confidencial a publicat în urmă cu două săptămâni declaraţia fostului mare jucător madrilen, Predrag Mijatovic, care explica exact interesul madrilenilor pentru Mou: ”Lui Florentino îi place la nebunie Mourinho şi cred că de fiecare dată când s-a gândit la o schimbare de antrenor, s-a gândit automat şi la numirea lui Jose” declara omul care a adus Uefa Champions League la Amsterdam pentru Real Madrid.

Renunţă la Jorge Mendes pentru a-şi facilita drumul spre Bernabeu?

Interesul lui Florentino Perez pentru Mourinho s-ar putea alinia perfect cu interesul lui Mourinho de a reveni pe Bernabeu.

Concediat de Manchester United, dar remunerat cu o sumă impresionantă pentru ruperea contractului, tehnicianul portughez pare deschis la discuţii acum cu Florentino, de care îl leagă, după propriile-i mărturisiri o prietenie de durată. Cei de la ABC notează că lusitanul este gata să renunţe la impresarul său, Jorge Mendes, pentru a-şi facilita drumul înapoi către Concha Espina. De ce ar face Mourinho asta?

Simplu: Jorge Mendes nu mai este de multă vreme un personaj agreat de conducerea Realului. Agentul a pierdut pe rând influenţa deţinută la Madrid şi o serie de jucători vitali precum Cristiano Ronaldo, Pepe sau James Rodriguez. În plus, Mourinho a ajuns la un nivel la care nu are nevoie de reprezentarea unui agent pentru intermedierea unui contract, chiar dacă acel agent este cel mai influent impresar din lumea fotbalului.

Contrele între Mou şi Mendes ar fi oricum mai vechi, scrie şi presa din Anglia şi ar fi intervenit după ce antrenorul ar fi cumpărat jucători ai marelui rival al impresarului, italianul Mino Raiola.

Îl vrea secund pe Xabi Alonso

Dacă se va întoarce la Real Madrid, Jose Mourinho vrea să lucreze alături de Xabi Alonso. Fostul său elev din perioada 2010-2013 de la Real, Alonso s-a apucat de antrenorat, a preluat o grupă de juniori de la Real Madrid şi are o relaţie excelentă cu Mourinho. De altfel, Alonso a fost printre puţinii jucători cu care Mourinho s-a despărţit în condiţii perfecte după prima sa experienţă pe Bernabeu.

Dar Xabi Alonso nu este singurul fost mare jucător al Realului cu care Mourinho vrea să colaboreze. Portughezul vrea să-şi apropie din nou fanii de pe Bernabeu, iar alături de el, în club, îi mai vrea pe Alvaro Arbeloa şi Raul Gonzalez.

Primul ar urma să fie un fel de portavoce a clubului, iar legendarul Raul ar putea primi rolul de Director Sportiv şi Coordonator al tuturor echipelor de juniori.

  • 3 ani a lucrat Mourinho ca antrenor pe Santiago Bernabeu
  • 3 trofee a câştigat tehnicianul portughez la Real Madrid
  • 71.9% este procentajul victoriilor obţinute ca antrenor la Real
  • 128 din cele 178 de meciuri disputate cu el pe bancă au câştigat Los Merengues

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare