Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, fără un jucător în finalul de sezon? Fratele fotbalistului a murit după ce a fost împuşcat: "Vom respecta decizia lui"

Mourinho, fără un jucător în finalul de sezon? Fratele fotbalistului a murit după ce a fost împuşcat: "Vom respecta decizia lui"

Premier League

Comentarii

Tehnicianul formaţiei Tottenham, Jose Mourinho, a declarat, marţi, că fundaşului dreapta Serge Aurier va decide dacă mai poate evolua în următoarele meciuri, după ce fratele său Christopher a fost împuşcat la Toulouse.

"În astfel de moment, doar putem susţine omul care a trăit o astfel de tragedie. Doar el contează, sentimentele lui. Fiecare persoană reacţionează diferit. Vom respecta decizia lui şi nu vom pune nicio presiune", a declarat Mourinho.

Christopher Aurier, în vârstă de 26 de ani, fratele fundaşului dreapta al echipei Tottenham Serge Aurier, a fost împuşcat mortal la Toulouse.

Incidentul a avut loc într-un club de noapte şi au fost trase două gloanţe. Vecinii au sunat la poliţie după ce au descoperit un bărbat căzut la pământ, care era rănit la abdomen. Transportat în stare critică, victima a murit la Spitalul Rangueil. Atacatorul a reuşit să fugă.

Fratele mai mic al lui Serge Aurier juca fotbal, dar la nivel de amatori, fiind legitimat la Toulouse Rodeo (liga a cincea). Christopher Aurier a început fotbalul la RC Lens, ca fratele său mai mare, şi a mai evoluat la Gueugnon şi Chantilly, dar nu a reuşit să treacă la cel mai înalt nivel.

Serge Aurier, 27 de ani, de 62 de ori internaţional ivorian, a mai jucat la echipele Toulouse şi PSG.

Afla mai multe despre: tottenhamserge aurier 

viewscnt
Articole similare