Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho îl pierde pe Dzeko! Bosniacul este aproape de un transfer la o rivală din Serie A. Pe cine aduce portughezul în locul său

Mourinho îl pierde pe Dzeko! Bosniacul este aproape de un transfer la o rivală din Serie A. Pe cine aduce portughezul în locul său

Serie A

Comentarii

Edin Dzeko ar urma să semneze cu Internazionale Milano, susţine presa din Italia.

Atacantul bosniac Edin Dzeko va pleca de la AS Roma după şase sezoane şi va semna cu Internazionale Milano.

În vârstă de 35 de ani, Dzeko îl va înlocui la Inter pe Romelu Lukaku, plecat la Chelsea. Dzeko va semna un contract pe două sezoane, anunţă presa italiană.

El l-a anunţat iniţial pe Mourinho că vrea să rămână la AS Roma, dar discuţiile pe care le-a purtat cu Inter în ultimele zile l-au deranjat pe tehnicianul portughez, care s-a supărat şi l-a anunţat că este liber să plece de pe Olimpico. În locul său, AS Roma discută cu Chelsea pentru a-l transfera pe Tammy Abraham. Cele două cluburi s-ar fi pus de acord deja pentru un transfer, dar totul stă acum în decizia jucătorului britanic.

Uriaşul de 1.93 juca la Roma din 2015, după ce a bifat experienţele Teplice, VfL Wolfsburg sau Manchester City. Pentru AS Roma, Edin Dzeko a marcat 118 goluri în 256 de meciuri.

Afla mai multe despre: edin dzekointeras roma 

viewscnt
Articole similare