Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho îl vrea pe puştiul minune care a făcut senzaţie la Euro 2020. Mutarea verii pentru AS Roma

Mourinho îl vrea pe puştiul minune care a făcut senzaţie la Euro 2020. Mutarea verii pentru AS Roma

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho vrea să-l transfere la AS Roma pe Mikkel Damsgaard, danezul care a impresionat la Euro 2020.

”Vreau să-l dau Romei. Sunt fan al acestei echipei şi vreau să câştige campionatul” a anunţat preşedintele Sampdoriei, atunci când a fost întrebat de ofertele pe care le-a primit pentru Mikkel Damsgaard.

Şi nu sunt puţine. Danezul care a impresionat la Euro 2020 a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa. Dorit în Premier League şi Serie A, Mikkel Damsgaard ar putea ajunge în cele din urmă la AS Roma, anunţp Calciomercato.

Juventus, Inter, Tottenham şi AC Milan sunt cu ochii pe Mikkel Damsgaard (21 de ani), fotbalist cotat la 20 de milioane de euro.

Roma l-ar putea aduce pentru 25 de milioane, iar Sampdoria ar urma să păstreze un procent dintr-un eventual transfer viitor al danezului.

Mikkel Damsgaard a jucat timp de trei ani la Nordsjaelland, iar în 2020 a ajuns la Sampdoria, pentru care a marcat de două ori în 37 de meciuri. Tânărul jucător are opt selecţii în prima reprezentativă a Danemarcei, pentru care a marcat deja patru goluri.

Mourinho i-a adus în această vară pe Rui Patricio de la Wolverhampton şi Eldor Shomurodov de la Genoa. De asemenea, Matias Vina, uruguayanul adus de la Palmeiras. 

Afla mai multe despre: damsgaardmourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare