Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho încearcă o ultimă lovitură pe piaţa transferurilor. Discuţii cu Real Madrid pentru un fotbalist

Mourinho încearcă o ultimă lovitură pe piaţa transferurilor. Discuţii cu Real Madrid pentru un fotbalist

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho vrea să-l aducă la Roma pe Mariano Diaz, un fotbalist pe care Carlo Ancelotti nu va conta, se pare, în acest sezon.

”Există echipe cu loturi mai bune decât noi, dar la ce efort financiar a făcut clubul în această vară, nu pot cere mai multe” a spus Mourinho, în conferinţa de presă dinaintea partidei AS Roma - Fiorentina, debutul oficial al lui Mou, ca antrenor al Romei, în Serie A.

Totuşi, presa spaniolă anunţă că Roma vrea să-l aducă şi pe Mariano Diaz de la Real Madrid, atacant care nu intră în planurile lui Carlo Ancelotti.

În ofensivă, Roma i-a transferat în această vară pe Tammy Abraham şi Eldor Shomurodov, dar l-a pierdut pe Edin Dzeko.

Mariano Diaz are şanse mici să joace în noua stagiune la Real Madrid, acolo unde evoluează deja ca titular indiscutabil Karim Benzema, şi unde Luka Jovic reprezintă prima opţiune ca rezervă.

Atacantul în vârstă de 28 de ani este tipul de jucător pe care Mourinho îl place. Puternic, tehnic, rapid şi extrem de luptător, astfel că sosirea sa la Roma poate deveni o variantă destul de credibilă, cred spaniolii.

Cotat la 10 milioane de euro, Mariano a marcat 11 goluri pentru Real Madrid în ultimele trei sezoane, doar că meciurile adunate de el au fost destul de puţine. A mai jucat în sezonul 2017-2018 la Lyon, acolo unde a punctat de 21 de ori în 45 de meciuri.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romamariano diaz 

viewscnt
Articole similare