Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho învins de Ancelotti. Portughezul a reacţionat şi a acuzat arbitrajul: "Nu avem scuze, dar..."

Mourinho învins de Ancelotti. Portughezul a reacţionat şi a acuzat arbitrajul: "Nu avem scuze, dar..."

Premier League

Comentarii

Everton s-a impus pe terenul lui Tottenham, scor 1-0. Singura reuşită a meciului a venit de la Calvert Lewin în minutul 55.

 Duelul a reprezentat totodată o confruntare între doi dintre cei mai importanţi tehnicieni ai lumii, Jose Mourinho şi Carlo Ancelotti.

Italianul a "ucis" mitul Mourinho. A fost prima înfrângere suferită de Jose în etapa de debut din Premier League. Până la acest joc, reputatul tehnician portughez obţinuse nouă victorii şi un egal în zece partide de debut în campionatul Angliei. Spurs are doar cinci victorii în ultimele 16 meciuri oficiale.

"Nu meritam să câştigăm. A fost un meci diferit până ca ei să marcheze. Ne-am creat ocazii de gol, iar după ce ei au marcat, nu am mai fost capabili să-i rănim, ba chiar le-am lăsat spaţii" a spus Jose Mourinho după meci. El a acuzat lovitura libera din care Everton a marcat: "Au fost şase arbitrii şi nu au observat că fotbalistul lor a mişcat mingea prea mult".

"Nu avem scuze. Avem nevoie de un atacant, dar lipsa lui nu ne-a afectat astăzi, asta nu este o scuză pentru mine" a mai declarat tehnicianul portughez.

Afla mai multe despre: mourinhoancelotti 

viewscnt
Articole similare