Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho îşi blindează echipa. După Mkhitaryan, un alt titular important îşi prelungeşte contractul

Mourinho îşi blindează echipa. După Mkhitaryan, un alt titular important îşi prelungeşte contractul

Serie A

Comentarii

AS Roma este în negocieri avansate cu fundaşul Mancini pentru prelungirea contractului, anunţă Corriere dello Sport.

După Mkhitaryan, care şi-a prelungit deja contractul cu noua echipă a lui Mourinho, AS Roma negociază cu cel mai bun fundaş al ei, Gianluca Mancini, pentru un nou acord.

Agentul fotbalistului a confirmat discuţiile: ”Gianluca este un caracter puternic, un luptător. A vorbit deja cu Jose Mourinho, dar firesc, discuţiile dintre ei sunt private. Este unul dintre cei mai buni fundaşi italieni, până la urmă însă este alegerea antrenorului” a spus Giuseppe Riso, impresarul fotbalistului.

Cotat la 30 de milioane de euro, fundaşul în vârstă de 25 de ani este dorit de mai multe cluburi din Europa, dar sosirea lui Mourinho pare că îl apropie de un nou contract cu AS Roma. Portughezul vrea ca fundaşul său să fie unul dintre stâlpii noului proiect şi, automat, unul dintre jucătorii plătiţi corespunzător de club.

Gianluca Mancini a mai jucat la juniorii Fiorentinei, apoi a mai trecut pe la Perugia şi Atalanta. La Roma a ajuns în 2019, care a plătit 13 milioane de euro pentru el. Mancini s-a declarat un mare fan al lui Materazzi, unul dinter jucătorii preferaţi ai lui Jose Mourinho. Are 82 de meciuri pentru AS Roma şi 6 goluri marcate. 

Afla mai multe despre: gianluca mancinias roma 

viewscnt
Articole similare