Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho îşi construieşte o super echipă! După Bale şi Reguilon, Spurs mai vrea un jucător de la Real Madrid

Mourinho îşi construieşte o super echipă! După Bale şi Reguilon, Spurs mai vrea un jucător de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale şi Sergio Reguilon ar putea fi urmaţi la Tottenham de Luka Modric, scrie presa engleză.

Gareth Bale a aterizat la Londra şi va fi prezentat oficial de către formaţia antrenată de Jose Mourinho. Galezul, alături de Sergio Reguilon, vine sub formă de împrumut de la Real Madrid. Dar, Spurs nu se opreşte aici şi un alt jucător blanco este dorit de Mourinho la echipa sa.

Este vorba de Luka Modric, scrie Daily Mail, care notează şi o declaraţie a lui Harry Redknapp, fost tehnician la Tottenham: "Da, dacă aş fi antrenorul lui Spurs, aş face tot posibilul să il transfer şi pe Modric"

Ajuns la 35 de ani, fostul Balon de Aur mai are un an de contract cu Real Madrid, club care va prioritiza probabil timpul de joc de care are nevoie Martin Odegaard, proaspăt revenit la Madrid de la Real Sociedad. Croatul poate pleca liber la finalul stagiunii, astfel că Tottenham ar putea încerca să mai dea o lovitură în această vară. Singura mare problemă în calea mutării ar fi salariul fotbalistului care s-ar ridica la 10.5 milioane de euro anual, scrie presa din Anglia.

Cum ar putea arăta Tottenham dacă îl aduce şi pe Luka Modric

  • Lloris - Doherty, Alderweireld, Sanchez, Reguilon - Hojberg, Modric - Gareth Bale, Dele Alli, Heung Son Min - Harry Kane

Afla mai multe despre: tottenhambalereguilonluka modric 

viewscnt
Articole similare