Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho l-a remarcat după victoria din Elveţia. Despre ce tânăr spune portughezul că poate juca 10 ani la Manchester United

Mourinho l-a remarcat după victoria din Elveţia. Despre ce tânăr spune portughezul că poate juca 10 ani la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba a marcat de două ori şi l-a asistat pe Anthony Martial la golul trei, pentru o victorie categorică a lui Manchester United, în Elveţia, contra celor de la Young Boys Berna.

Jose Mourinho a reacţionat la finalul partidei: ”La pauză, le-am zis băieţilor că e a treia oară la rând când avem 2-0 la pauză. Contra lui Burnley nu am încasat gol şi a fost ok, dar cu Watford am primit şi am ajuns în dificultate. Era important să nu repetăm aceleaşi greşeli. Cred că cea mai bună perioadă pentru noi a fost cea din repriza secundă când am marcat al treilea gol şi am ucis meciul” a explicat tehnicianul portughez.

Acesta şi-a lăudat echipa pentru felul în care şi-a asumat responsabilitatea: ”Am fost ambiţioşi şi responsabili, ei au încercat să reintre în meci, noi am marcat a treia oară şi totul s-a terminat. Ceea ce îmi place însă cel mai mult este că după două înfrângeri, am avut trei meciuri afară şi le-am câştigat pe toate. Nu spun că am fost fenomenali, dar spun că au fost trei performanţe solide, care merită apreciate” a adăugat tehnicianul lui Manchester United.

Fundaşul Diego Dalot (foto sus) a debutat pentru gruparea de pe Old Trafford şi a lăsat o impresie foarte bună. Mourinho a sesizat prestaţia sa, ba chiar a subliniat-o la finalul partidei: ”Cred că Dalot şi Shaw au jucat foarte, foarte bine. Noi am reuşit să creăm pericol pe ambele benzi, iar mişcarea lor, centrările, aportul ofensiv au fost excelente. Şi nu doar că au fost implicaţi ofensiv, dar şi defensiv s-au descurcat excelent. Pentru Diego Dalot este primul meci la club, după o accidentare urâtă. A jucat excelent. Cred că toată lumea vede potenţialul său. Are 19 ani şi poate juca lejer 10 ani la Manchester United” a încheiat tehnicianul portughez.

United este prima în grupă cu 3 puncte şi golaveraj mai bun decât Juventus, care aseară s-a impus la Valencia, scor 2-0, un meci în care Cristiano Ronaldo a fost eliminat. 

Afla mai multe despre: manchester unitedjose mourinhodiego dalotluke shaw 

viewscnt
Articole similare