Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, lovitură în plin pentru Manchester United! Spurs poate transfera un jucător dorit cu insistenţă pe Old Trafford

Mourinho, lovitură în plin pentru Manchester United! Spurs poate transfera un jucător dorit cu insistenţă pe Old Traffordgalerie foto

Premier League

Comentarii

Conform celor de la Daily Mail, Tottenham Hotspur este interesată de transferul mijlocaşului Todd Cantwell de la Norwich City.

Dorit şi de Manchester United, Todd Cantwell, puştiul minune de la Norwich City poate ajunge la Tottenham. Daily Mail anunţă că gruparea antrenată de Jose Mourinho s-a mişcat mai repede şi este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru mijlocaşul care a impresionat in prima parte a sezonului în Premier League.

În vârstă de 21 de ani, Cantwell este considerat unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului britanic, iar în actuala stagiune a marcat deja 6 goluri pentru Norwich, reuşind alte două pase decisive. Crescut de Norwich, Cantwell este cotat la doar 15 milioane de euro, dar interesul pentru el este mare. Englezii au scris recent că şi Manchester City şi Manchester United îl doresc pe Todd, chiar din această iarnă. "Diavolii" l-ar vrea încă din această iarnă, din cauza accidentărilor lui McTominay şi Pogba, în timp ce City îl monitorizează deja de câţiva ani şi aşteaptă cu încredere momentul oportun pentru a face o impresie oficială.

Proaspăt internaţional U21 al Angliei, Cantwell a jucat un sezon în Olanda la Fortuna Sittard, apoi a revenit la Norwich şi a pus umărul la promovarea echipei în Premier League. Dezechilibrant, rapid şi foarte tehnic, Cantwell este genul de fotbalist pe care englezii nu l-au mai avut de mulţi ani, notează presa britanică.

Este preţuit ca atare de clubul său, care n-ar spune totuşi nu unei oferte ce poate depăşi chiar 40 de milioane de euro dinspre Tottenham. Mourinho l-ar fi trecut în capul listei de achiziţii alături de aducerea unui atacant ca rezervă la Harry Kane şi a încă unui fundaş central. Conform sursei citate, Spurs ar avea acum prima şansă la achiziţionarea lui Cantwell.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamcantwell 

viewscnt
Articole similare