Experiențe împreună.
You are here:

Mourinho, prima reacţie după înfrângerea cu Leipzig: ”E ca şi cum ai merge la o luptă fără gloanţe”

Mourinho, prima reacţie după înfrângerea cu Leipzig: ”E ca şi cum ai merge la o luptă fără gloanţe”
Comentarii

Condusă de cel mai tânăr antrenor din istoria fazelor eliminatorii din Champions League, la doar 32 de ani, Leipzig a obţinut o victorie uriaşă pe terenul lui Tottenham

Davies l-a trădat pe Mourinho şi a comis un penalty ciudat, prin care Timo Werner a adus victoria formaţiei sale, 1-0 pe Tottenham Hotspur Stadium. 

”Ce vrei să spui cu adevărata Spurs? Haide să le fim loiali băieţilor şi să spunem că au dat tot ce au putut. Aceasta e situaţia în care ne aflăm. E ca şi cum ai merge la o luptă fără gloanţe” a subliniat Jose Mourinho după înfrângerea cu Leipzig.

”Există manşa a doua, încă avem şanse. Evident, acesta nu e cel mai bun rezultat pe care îl puteam obţine. Nu e timpul să ne dăm bătuţi sau să găsim scuze. Trebuie să fim pregătiţi să luptăm până la final” a spus şi Hugo Lloris la finalul meciului. Portarul lui Spurs a fost declarat omul partidei.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe