Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, primele două transferuri bombă la Roma! Portughezul e gata să arunce piaţa transferurilor în aer

Mourinho, primele două transferuri bombă la Roma! Portughezul e gata să arunce piaţa transferurilor în aer
galerie foto

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a semnat oficial cu AS Roma. La mai puţin de trei săptămâni de la despărţirea de Tottenham, tehnicianul portughez şi-a găsit o nouă formaţie.

”Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Jose Mourinho în familia AS Roma. Un campion care a câştigat trofee la fiecare nivel, Jose are calităţile de lider şi experienţa necesare proiectului nostru ambiţios. Aducerea acestuia este un pas mare spre construirea unei culturi învingătoare pe termen lung”, este mesajul postat de AS Roma pe site-ul său oficial.

Portughezul nu va avea însă o misiune deloc uşoară, pentru că va trebui să reconstruiască practic din temelii o echipă al cărui lot nu impresionează deloc. Mourinho preia o AS Roma care nu are practic nici un super star la dispoziţie, spre deosebire de ultimele sale trei aventuri în fotbalul mare (Chelsea, Manchester United şi Tottenham).

Iar la câteva ore distanţă, au şi apărut primele zvonuri referitoare la două dintre posibilele transferuri ale romanilor pentru stagiunea viitoare.

Primul nume aruncat de bursa transferurilor este cel al lui Jesse Lingard, starul lui West Ham United, pe care Mourinho l-a vrut şi la Tottenham. Englezul de 28 de ani este împrumutat de Man United la West Ham, dar contractul îi expiră în iunie. Mourinho ar vrea fie să-l transfere, fie să-l împrumute pentru un sezon, contând şi pe dorinţa jucătorului care vrea să lucreze din nou cu tehnicianul portughez.

Al doilea nume despre care scriu italenii în ultimele ore este cel al atacantului de la Torino, Andrea Belotti. În vârstă de 27 de ani, vârful cotat la 40 de milioane de euro intră în iunie în ultimul an de contract cu Torino şi este decis să plece de la echipă. A marcat 12 goluri în acest sezon şi a oferit şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: andrea belottijesse lingard 

viewscnt
Articole similare