Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, răspuns genial pentru criticii săi. Cum i-a ironizat portughezul pe cei care îl contestă

Mourinho, răspuns genial pentru criticii săi. Cum i-a ironizat portughezul pe cei care îl contestă

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho nu s-a ferit să apeleze la şarmul său pentru a-şi ironiza criticii din această perioadă.

”Nu cred că o să discute cineva despre ştiinţa rachetelor cu cei de la NASA. Cu toate astea, oamenii din întreaga lume cred că pot discuta despre fotbal cu unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Dar, asta e frumuseţea fotbalului, iar eu n-am nimic împotrivă” a explicat Mourinho, pentru Sky Sports.

Antrenorul în vârstă de 58 de ani a fost ţinta ironiilor după ce Tottenham a ratat calificarea în faţa lui Dinamo Zagreb, deşi câştigase meciul tur cu scorul de 2-0.

Mourinho a făcut istorie la Chelsea şi a cucerit UEFA Champions League de două ori, cu Inter Milano şi FC Porto. De asemenea, în La Liga, Mourinho a bifat o performanţă impresionantă: titlul cu cele mai multe puncte şi cele mai multe goluri marcate, din istoria fotbalului spaniol, alături de echipa pe care o antrena la acea vreme, Real Madrid. Portughezul a câştigat 26 de trofee în cariera sa şi este campion al Angliei, Portugaliei, Spaniei şi Italiei. Pe lângă cele două trofee UEFA Champions League, Mourinho a cucerit de două ori şi UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare